William Lockie

William Lockie

De lamswollen truien van William Lockie zijn uitermaten comfortabel en voelen, als vanzelfsprekend, zeer zacht aan. De truien kunnen, bij de juiste behandeling in zo wel dragen als bij het wassen, een leven lang mee. Alle lamswollen truien zijn van de two-ply kwaliteit.

100% Zuiver lamswol

Een pullover voor het leven!

William Lockie

De truien van William Lockie zijn gemaakt met behulp van traditionele technieken in een geweldige handgemaakte kwaliteit, die al generaties lang worden doorgegeven(sinds 1874). De pullovers die wij verkopen zijn alleen van het zuiverste 100% lamswol.

William Lockie

Ontworpen met veel liefde en oog voor detail en kwaliteit.

De lamswol die gebruikt word is voor 100% zuiverlamswol in de allermooiste kwaliteit die er te krijgen is. De 100% natuurlijke vezels worden tot de mooiste truien verwerkt in de fabriek in Hawick. Het hart van de Schotse brei – en cashmere industrie. 1874 starten William Lockie met het maken van wollen kleding. Door innovatie en de gebruikte technologieën is het gelukt om de perfecte truien te maken. Waardoor William Lockie de meest gewilde truien ter wereld is.

VALT WILLIAM LOCKIE U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

John Miller

Comfortabel, chic en verfijnd.

Ons doel is om jou de perfect passende one-of-a-kind jeans aan te kunnen bieden. Maar dan passend naar jouw wensen. De details kun je geheel zelf bepalen.

Paul & Shark

Pierre Cardin

Jeans en 5-pocket broeken.

De perfecte pasvorm! Je vindt het o.a. bij Pierre Cardin met daarbij opgeteld het draagcomfort gekoppeld aan de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Olymp Signature

Gemak, kwaliteit en verfijning.

Olymp is mooi. Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijkvrij. M.a.w. Premium shirts maar dan met gemak.