Paul & Shark

Paul & Shark

Paul & Shark is een casual collectie met een maritieme uitstraling voor heren. Het label wordt gekenmerkt door “Shark”, een opvallend logo dat synoniem is aan het beeld van vrijheid en elegantie. Dit Italiaanse merk bevindt zich in een hoog segment herenkleding. De herenlijn bestaat sinds 1977 en is reeds jarenlang een vertrouwd beeld in de exclusieve Nederlandse markt.

Nautisch, Luxe en Exclusief.

Kwaliteitsproduct in optima forma.

Paul & Shark

Kwaliteit staat bij Paul & Shark zeer hoog in het vaandel. Men is continu bezig om, door middel van research, het niveau van de kwaliteit te verhogen. Pure virgin wool is een belangrijk element binnen de Paul & Shark collectie, kan in de wasmachine en is bij enkele artikelen zelfs waterafstotend.

Paul & Shark

Een exclusief modelabel gewoon bij ons

Paul & Shark is wereldwijd vertegenwoordigd. Een geselecteerde keuze van hoogwaardige modezaken presenteert Paul & Shark over de gehele wereld. Hiermee creëert Paul & Shark haar eigen statement; Nautisch, Luxe en Exclusief, voor Van Den Broek Herenmode ook de reden dat dit merk weer is opgenomen.

VALT PAUL & SHARK U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Effio

Luxe, Chic, verfijnd anders.

Deze Kwaliteit's sokken zijn kleurrijk maar dan net even anders dan gewoonlijk maar zeker fris kleurrijk en mode bewust.

Peuterey

High-end made in Italy.

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel, wat je ook doet wat je ook doet 24/7.

Mason's

Mooi, subtiel, verfijnd.

Een Italiaanse broeken fabrikant die verfijnd tot in elk detail is en zit vaak bijna als een opmaat gemaakte broek. Detals details is waar het om gaat.

Gran Sasso

Gemak, kwaliteiten verfijning.

Olymp is mooi Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijk vrij. M.a.w. premium shirts maar dan met gemak.