Bugatti

Bugatti

Bugatti staat al sinds 1978 voor diversiteit en innovatie. Mede door het volgen van de traditie. Toch ontwerpt Bugatti modern en trendy en weet altijd vitaliteit uit te stralen, ieder seizoen opnieuw. Dit zorgt voor een internationaal succesvol merk ook bij ons. Wij verkopen dit modelabel al jaren met groot succes. Bugatti wordt dus gekenmerkt door een sportieve uitstraling met een klassiek tintje voor de moderne man.

Sportief, modern en of klassiek, wat past het beste bij jou!

Jack, winter of regen jas? Bugatti heeft het.

Bugatti

Bugatti is een allround mode label die al vele decennia lang bij Van Den Broek Herenmode in de collectie zit. Wij bieden dit zomer seizoen jacks en jassen en schoenen aan. Bugatti is vooral groot geworden met de eerste twee artikelen en daarin zijn ze naar onze mening de sterkste in het segment. Bugatti beweegt zich in het midden segment van de markt. Je vind bij ons een goede collectie in de Generaal Cronjéstraat in Haarlem.

Bugatti

Voor elk draagmoment wat de gelegenheid ook is.

Elegante zomerjassen geruit, uni of een visgraatje, stijlvolle ontwerpen ieder seizoen opnieuw. Aan ieder detail wordt gedacht zowel aan de voorkant maar zeker ook de achterkant. Sluitingen zijn er met knopen en rits, een tijdloze metgezel. Gecombineerd met een unconstructed colbert en een slanke chino of 5-pocket creëer je een volledig moderne look voor zakelijk en/of vrije tijd. Een elegante schoen met zakelijke veter of laars met de juiste riem maken jouw outfit compleet.

VALT BUGATTI U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Fynch Hatton
Pierre Cardin
Thomas Maine