Peuterey

Peuterey

Peuterey een op en top Italiaans modemerk wat sinds 2002 bestaat. Het kenmerkende high-end Made in Italy vakmanschap van Peuterey gecombineren met een cool, internationaal look maakt het ook dit winterseizoen weer iets unieks. De silhouetten zijn uiterst comfortabel, de materialen zijn licht en zacht. Alles geeft een gevoel van gezonde rust, comfort en kwaliteit. Ieder jack is ontworpen om veelzijdig en functioneel te zijn.

Winter jacks en jassen.

Italiaans design en functionaliteit

Peuterey

Een mix en match van verschillende materialen en texturen zorgt voor charmante contrasten. Licht donsjacks met delen in lichtgewicht materiaal voor een ergonomisch effect, terwijl de iconische veldjassen van Peuterey nylon en jersey combineren. De high-tech materialen zijn veelal water en wind dicht gemaakt. Peuterey staat voor praktisch, veelzijdig, tijdloos, stijlvol en modern.

Peuterey

Jacks & Jassen

De strak vorm gegeven Italiaanse jassen van Peuterey passen goed samen in een casual en trendy stijl. Ga extra elegant naar je werk met dit high-end merkte. Het concept van Peuterey is simpel, modern en ietwat sober. Dankzij aandacht voor alle details, fraaie belijningen en een uitstekende pasvorm is elke collectie een succes.

VALT PEUTEREY U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken