Kostuum op maat gemaakt

Maak herenkleding weer persoonlijk.

Maatkostuum

Wij van den Broek Herenmode zijn het adres voor jouw maatkostuum. Onze zaak bestaat al ruim 85 jaar, onze specialisten zijn zeer ervaren en werken al minimaal 25 jaar bij ons. Vanzelf sprekend adviseren wij je ook op maat. Wij bouwen voort op een rijke kleermakerstradities en creëren zo een nieuw tijdperk van herenkostuums. Niet gebonden aan trends, maar samengesteld naar jouw smaak, wensen en stijl. Niet in welke maat dan ook uit het vak, maar afgestemd op jouw vorm en maat. Niet massaal gemaakt, maar exclusief voor jou met zorg gemaakt. Waarom een kostuum op maat? Omdat het in alle opzichten beter bij je past. Samen met een adviseur kan jij je maatkostuum samenstellen. Het wordt gemaakt naar jouw lichaam, jouw individuele smaak en de dingen waar jij om geeft. Het betekent dat je er altijd op je meest comfortabel voelt en er op je best uitziet.

MaatKostuum

Creëer jouw eigen kostuum.

Een kostuum kies je wel overwogen ééntje opmaat al helemaal. Het begint met de aangelegenheid. Heb je een bruiloft waar jij in het middelpunt staat of als gast. Een uniek moment je bent geslaagd! Of voor zakelijk gebruik waar bij je er net even wat comfortabeler kostuum wil hebben. Kleding is een uitdrukking van ons voorkomen een strak getailleerd goed zittend maatkostuum accentueert een zelfbewuste en standvastige houding. Bij een op maat gemaakt kostuum wordt je persoonlijk op tal van punten opgemeten zodat jou postuur extra goed uitkomt. Vanzelf sprekend is het draagcomfort ongeëvenaard.

Maakwijze Maatkostuum

Wat zijn de onderlinge verschillen

KLIK HIER

Stap voor stap

Wat kan je verwachten!

KLIK HIER

Maatkostuum

Je hebt wat te kiezen.

Bij een maat afspraak nemen we alle tijd om jouw wensen te inventariseren. Het begint altijd bij de keuze van de stof passend bij het seizoen en gelegenheid. Daarom is onze stoffen collectie er een met vele mogelijkheden. Je hebt kleur design en samenstelling wat bepalend is voor jouw kostuum. Vanzelfsprekend helpen en begeleiden wij je bij het maken van jouw juiste keuzen. Daarna kies je meestal de voering en knopen. Het model van het jasje wordt o.a. bepaald door de breedte van de revers, knoop- en taillehoogte, schouderverwerking, lengtes, mate van wegsnijden en natuurlijk de type zakken schuin, recht paspel, klep erop of er in. Voor de broek kiezen we het aantal bandplooien of juist geen bandplooi, de bandverwerking, type zakken, sluiting, etc.. Door jou uitgebreid te meten en goed naar de houdingen te kijken kunnen we het patroon maken. Vaak schieten we nog even een jasje aan om de de gewenste en passende lengtes samen te bepalen.

Maak hier je afspraak.

Ben je geïnteresseerd?

Laat jou nieuwe kostuum speciaal voor jouw maken. En dat precies zoals jij dat wil. Voor je bruiloft, zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt. Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Maatkostuum

Personaliseer jou kostuum

Wij maken kleding op maat (op jouw maat) die net zo uniek zijn als de mannen die het dragen. We luisteren naar al jouw voorkeuren, van smaak tot pasvorm, en maken het waar. Het resultaat? Een unieke kledingstuk die je nooit zal vergeten, altijd flatterend, super comfortabel is en natuurlijk iets van de eigenaar onthult. De details kunnen zijn: in jouw kraag een persoonlijke boodschap of initialen. Geen kostuum zonder perfect bijpassende knopen. Zo bepaal je zelf jouw favoriete knopen en biedt je het kostuum de perfecte finishing touch. Ook de binnenvoering van jouw kostuum kan worden afgewerkt met jouw favoriete print of een uni kleur waarbij je ook hier weer een persoonlijke boodschap of jouw initialen kan toevoegen. Zo geniet je van top tot teen van een perfect stukje maatwerk. Nooit te strak, te kort of veel te ruim, gewoon perfect op maat van jouw lichaam en wensen, wat die ook mogen zijn.

Wil jij alleen het allerbeste voor jou lichaam.

Bekijk dan ook deze mogelijkheden.