Kostuum op maat gemaakt

Kleding maken de man

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maatkostuum

Van den Broek Herenmode is het adres voor maatkleding in de regio groot Haarlem wij bestaan al ruim 80 jaar, al onze tailors zijn zeer ervaren en werken al minimaal 25 jaar bij ons. Vanzelf sprekend adviseren wij je ook op maat. Een opmaat gemaakt pak wordt vaak gezien als luxe, als je onze vanaf prijzen ziet is het voor bijna iedereen weggelegd om deze luxe te kunnen ervaren. Naast een goed patroon, model en stof voor de buitenzijde is het binnenwerk van groot belang. De maakwijze in combinatie met de stof bepalen geheel de prijs en het draagcomfort. Alle maakwijze, Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade worden met een ambachtelijke traditie gemaakt, volgens een traditioneel Italiaanse concept. Dat houd in dat het patroon van een colbertje de natuurlijke lijnen van het lichaam volgt en ‘op het lichaam’ wordt gedragen wat een zeer comfortabel draag comfort geeft en een zeer chique uitstraling. Wij werken uitsluitend en alleen met Italiaanse stoffen. De Italiaanse stoffen hebben van naturen een zacht en soepele touche en zijn licht van gewicht.

MaatKostuum

Creëer jouw eigen kostuum.

Een maatkostuum kies je wel overwogen soms voor een speciale aangelegenheid, een uniek moment of gewoon regelmatig voor zakelijk gebruik. Kleding is een uitdrukking van ons voorkomen een strak getailleerd goed zittend maatkostuum accentueert een zelfbewuste en standvastige houding. Bij onze Tailormade maatkostuum wordt je persoonlijk op tal van punten opgemeten zodat jou postuur extra goed uitkomt. Vanzelf sprekend is het draagcomfort ongeëvenaard.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maakwijze Maatkostuum

Wat zijn de onderlinge verschillen

KLIK HIER

Stap voor stap

Wat kan je verwachten!

KLIK HIER

Maatkostuum

Je hebt wat te kiezen.

De collectie van van den Broek herenmode bestaat uit een paar duizend verschillende stalen van uni tot en met designs stoffen dit alles in diverse kleuren. Zoals eerder geschreven komen alle stoffen uit Italië en zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Ons aanbod van stoffen bestaan uit zuiver scheer wol van super 80 tot super 180 of juist een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van bijvoorbeeld scheerwol, cashmere wol, zijde, katoen, linnen, etc.

GEÏNTERESSEERD?

Maak nu een afspraak.

Laat jou nieuwe kostuum speciaal voor jouw maken. En dat precies zoals jij dat wil. Voor je bruiloft, zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt. Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Maatkostuum

Personaliseer jou kostuum

Om jouw pak te personaliseren geheel naar jou wensen zijn er zeer veer details die je geheel naar jouw wensen kunt vormgeven dan hebben we het onder anderen over knopen, stiksel afstand, type en de kleur, rever smal standaard of breed en punt, gewoon of sjaalkraag of juist een ander kleur zoals bij bv een smoking. Zo kunnen we eindeloos verder gaan. Maar bedenk het en wij kunnen het voor je realiseren. Dit proces klinkt lastig en ingewikkeld je hebt zoveel keuzes te maken niets is minder waar. Met de begeleiding en adviezen van onze tailors lopen we daar makkelijk en ontspannen doorheen.

Voorbeeld pakken

Wil jij alleen het allerbeste voor jou lichaam.

Bekijk dan ook deze mogelijkheden.

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp zelf en eenvoudig tot in de kleinste detail jouw eigen shirt. Uiteraard is ook de pasvorm geheel aan te passen naar jouw eigen stijl en wensen.

Schoenen

De schoen in jouw kleur.

Bij jouw maatpak die niemand heeft past een Miotinto schoen in jouw eigen kleur. Je kunt uit veel kleuren en/of kleurcombinaties kiezen of nog aparter stel je eigen kleur samen.

Trouwkostuum

De dag van je leven.

Wil je een trouwkostuum die niemand anders heeft met een pasvorm speciaal voor jou gemaakt, dan is een maatpak misschien iets voor jou!

Colbert

Je eigen beperkingen zijn je limiet.

Maatwerk is een feest om te dragen maar een Unconstructed colbertje opmaat overtreft alles. Of wil je juist wat chiquer half of full canvas? Het is aan jou.