Kostuum op maat gemaakt

MaatKostuum

Maak herenkleding weer persoonlijk.

Op zoek naar een maatkostuum? Kom naar den Broek Herenmode in Haarlem! Onze ervaren specialisten werken al minimaal 30 jaar bij ons en adviseren je graag op maat. Bij ons geen massaproductie, maar een exclusief kostuum dat perfect past bij jouw vorm, maat, smaak en stijl. Waarom een kostuum op maat? Omdat het in alle opzichten beter bij je past. Maak samen met onze adviseur jouw ideale maatkostuum en voel je comfortabel en zelfverzekerd. Ontdek onze rijke kleermakerstradities en creëer een nieuw tijdperk van herenkostuums. Bezoek onze zaak, al ruim 85 jaar het adres voor maatkostuums in Haarlem.

MaatKostuum

Creëer jouw eigen kostuum.

Bij Den Broek Herenmode in Haarlem helpen wij jou bij het vinden van het perfecte maatkostuum voor elke gelegenheid. Of je nu het middelpunt bent van een bruiloft of als gast aanwezig bent, of dat je een zakelijk kostuum zoekt dat comfortabel zit. Wij begrijpen dat kleding een uitdrukking is van ons voorkomen en een goed zittend, strak getailleerd maatkostuum kan jouw zelfvertrouwen en houding accentueren. Onze specialisten met meer dan 25 jaar ervaring meten jou persoonlijk op tal van punten op, zodat het kostuum perfect bij jouw postuur past. Hierdoor is het draagcomfort van een op maat gemaakt kostuum ongeëvenaard. Kom langs bij Den Broek Herenmode en laat ons jouw ideale maatkostuum samenstellen.

Maakwijze Maatkostuum

Wat zijn de onderlinge verschillen

KLIK HIER

Stap voor stap

Wat kan je verwachten!

KLIK HIER

Maatkostuum

Je hebt wat te kiezen.

Bij een maat afspraak nemen we alle tijd om jouw wensen te inventariseren. Het begint altijd bij de keuze van de stof passend bij het seizoen en gelegenheid. Daarom is onze stoffen collectie er een met vele mogelijkheden. Je hebt kleur design en samenstelling wat bepalend is voor jouw kostuum. Vanzelfsprekend helpen en begeleiden wij je bij het maken van jouw juiste keuzen. Daarna kies je meestal de voering en knopen. Het model van het jasje wordt o.a. bepaald door de breedte van de revers, knoop- en taillehoogte, schouderverwerking, lengtes, mate van wegsnijden en natuurlijk de type zakken schuin, recht paspel, klep erop of er in. Voor de broek kiezen we het aantal bandplooien of juist geen bandplooi, de bandverwerking, type zakken, sluiting, etc.. Door jou uitgebreid te meten en goed naar de houdingen te kijken kunnen we het patroon maken. Vaak schieten we nog even een jasje aan om de de gewenste en passende lengtes samen te bepalen.

Maak hier je afspraak.

Ben je geïnteresseerd?

Laat jou nieuwe kostuum speciaal voor jouw maken. En dat precies zoals jij dat wil. Voor je bruiloft, zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt. Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Maatkostuum

Personaliseer jou kostuum

Bij Den Broek Herenmode maken we kleding op maat, speciaal voor mannen die net zo uniek zijn als de kleding zelf. Onze specialisten luisteren naar al jouw voorkeuren, van smaak tot pasvorm, om een uniek kledingstuk te creëren dat flatterend en supercomfortabel is en natuurlijk iets van de eigenaar onthult. Personalisatie is ons motto en we voegen graag details toe, zoals een persoonlijke boodschap of initialen op de kraag en perfect bijpassende knopen om het kostuum de perfecte finishing touch te geven. Zelfs de binnenvoering van jouw kostuum kan worden afgewerkt met jouw favoriete print of uni-kleur, zodat je van top tot teen van een perfect stukje maatwerk geniet. Bij ons krijg je nooit te strakke, te korte of veel te ruime kleding. Jouw kleding wordt perfect op maat gemaakt naar jouw lichaam en wensen, wat die ook mogen zijn.

Wil jij alleen het allerbeste voor jou lichaam.

Bekijk dan ook deze mogelijkheden.

Olymp Signature
Colbert op maat