Trouwkostuum opmaat

Het perfecte trouwkostuum kan alleen opmaat.

Of je nu gaat trouwen of als gast aanwezig bent op een bruiloft, een op maat gemaakt kostuum zorgt voor een speciaal gevoel. Bij ons kun je terecht voor zowel klassieke als gedurfde en eigentijdse stijlen, ongeacht je postuur. Bovendien heb je keuze uit talloze stoffen, stijlopties en details, zodat jouw kostuum helemaal naar wens is. Kies voor het ultieme, kies voor een maatkostuum bij ons.

Trouwkostuum op maat!


WAT GA JIJ DRAGEN OP JOUW BRUILOFT?

Voordat je het jawoord geeft aan de liefde van je leven, is het belangrijk om na te denken over jouw outfit op deze meest speciale dag.

Of je nu gaat voor iets ingetogen of juist extravagants, één ding is zeker: je wilt er fantastisch uitzien en je nog beter voelen!

Een op maat gemaakt trouwpak biedt jou de vrijheid om precies te creëren wat jij voor ogen hebt, tot in het kleinste detail. Geen stress, geen compromissen. Je wordt begeleid door ervaren experts die jou persoonlijk advies geven en samen met jou de mogelijkheden bekijken.

Op onze website vind je een beknopt overzicht van de opties, maar in de winkel krijg je pas echt een goed beeld van alle mogelijkheden. Wil je iets écht unieks? Kom dan langs en wij helpen jou graag verder.

Trouwpak

Creëer jouw eigen trouw kostuum.

Je trouwkostuum op maat kiezen is een weloverwogen beslissing. Kleding is namelijk een belangrijke uitdrukking van ons voorkomen. Met een strak getailleerd en goed zittend trouwkostuum op maat accentueer je een zelfbewuste en standvastige houding. Bij Tailormade wordt je persoonlijk op tal van punten opgemeten, zodat jouw postuur er altijd op z’n best uitziet. Het draagcomfort van onze maatkostuums is vanzelfsprekend ongeëvenaard.

Maakwijze Maatkostuum

Wat zijn de onderlinge verschillen

KLIK HIER

Stap voor stap

Wat kan je verwachten!

KLIK HIER

Een Trouwkostuum op Maat


Stel jouw eigen trouwkostuum met ons samen

Maak je klaar voor een leuke tijd met je vader, toekomstige schoonvader, getuigen of beste vrienden! We reserveren minimaal 1,5 uur voor jou, zodat we rustig de tijd kunnen nemen om jouw persoonlijke wensen en behoeften te bespreken onder het genot van een drankje. Tijdens deze afspraak zullen we stap voor stap het proces met je doornemen.

Als je al weet wat je wilt, vertel het ons dan van tevoren. Als het je eerste keer is dat je een maatkostuum laat maken, geen probleem! We begeleiden je zorgvuldig en in jouw eigen tempo door het hele proces heen.

Trouwkostuum tailormade


Waarom nu juist een Trouwkostuum opmaat?

vanaf €499,00

Special naar jouw wensen en ideeën gemaakt
Kies jouw eigen stof en voering
Persoonlijke knopen en initialen
Perfecte pasvorm en draagcomfort
Traditioneel fullcanvas of handgemaakt

Alles is uniek! Wij staan je graag bij in dit hele proces. Wij bieden je dan ook graag de alle informatie waar je behoefte aan hebt. 

Trouwpakken en Trouwkostuums – Volledig op Maat gemaakt – Vanaf €429,00

Maak nu een afspraak voor jou trouwpak op maat?

Of bel of mail voor de Mogelijkheden en/of kom langs in onze Winkel. 

Trouwkostuum


DE GROTE DAG!

Een dag in de schijnwerpers…

Een dag om te stralen…

Een dag om nooit meer te vergeten

voor de rest van je leven…

Een uitgelezen dag voor een op maat gemaakt trouwkostuum.

Trouwpakken en Trouwkostuums – Volledig op Maat gemaakt vanaf €439,00

Wil jij alleen het allerbeste voor jouw lichaam.

Bekijk dan ook deze mogelijkheden.

Kostuum op maat
Shirt op maat
Smoking op maat