Meyer broeken

Meyer Pantalons

De broeken van Meyer hebben dit seizoen een nieuwe look gekregen en beschikken over alle bijzondere details die kenmerkend zijn voor echte MEYER broeken. Hoogwaardige zakken, perfecte pasvorm, functionele details. Altijd een stijlvol ontwerp, dit zijn zo wat zaken wat Meyer broek zo speciaal maakt. Sinds 1960 worden de broeken van Meyer geproduceerd in eigen Europese fabrieken. Meyer besteed veel aandacht aan kwaliteit, maar ook verantwoordelijkheid nemen. Naleving van internationale sociale en ecologische normen en waarden word veel aandacht besteed. FLOCERT ´s werelds grootste onafhankelijke sociale certificering-instelling controleert regelmatig de Europese fabrieken van Meyer. Dit wordt bevestigd door de fair trade keurmerk. Ook voldoen de Meyer broeken aan de Oekotex Standaard 100

Koop je Meyer broeken online hier.

Decennia lang kwaliteit, tot in de kleinste details.

De basis pantalon bij uitstek.

Meyer jeans

Meyer is bij ons één van de meest klassieke pantalon die wij in huis hebben. Voor iedere gelegenheid altijd goed. Dit zomer seizoen is bij Meyer minder kleurrijk! de nieuwe herenbroeken voor de lente en zomer zijn rustig en stijlvol. Allen Meyer broeken dit seizoen zijn Chino’s in een fijne zachte katoen-stretch kwaliteit. Overtuig en verwen jezelf!

Meyer broeken

Eigen DNA

Luxe gemengde weefsels zorgen voor sublieme draagcomfort. Meyer maakt gebruik van zuiver scheerwol, fijn katoen en luchtige kapok met verfijnde kasjmierwol toevoegingen. De kenmerken van Meyers’ verschillende stijlen zijn net zo belangrijk als de zorgvuldige keuze van de stoffen. Dit word bewerkstelligd door hoogwaardige technieken, maar het hangt ook af van de materialen die deel uitmaken van de stof. Als de basis materialen in een broek niet weloverwogen worden uitgezocht, zal het serieuze gevolgen hebben voor de draagcomfort en levensduur, net als het bouwen van een huis zonder de fundering zal de levensduur van het huis ook zeer beperkt zijn.

Koop je Meyer broeken online hier.

VALT MEYER U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.Wat je ook zoekt Bugatti heeft het zeer waarschijnlijk in huis met vooral jacks en jassen. Veel is af en toe verrassend maar altijd degelijk, je koopt geheid kwaliteit tot in ieder detail.</span

Pierre Cardin

Jeans en 5-pocket broeken.

De perfecte pasvorm! Je vindt het o.a. bij Pierre Cardin met daarbij opgeteld het draagcomfort gekoppeld aan de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabele en gebreide modieuze korte en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol. En dat ook nog eens strijkvrij, wat zoek je nog meer!

Hiltl

Degelijk Duits met Italiaanse verfijning.

Altijd innovatiever dan een ander. Dit zorgt ervoor dat elke klant die een hiltl pantalon koopt het gevoel krijgt dat de pantalon speciaal voor hem op maat is gemaakt.