Meyer broeken

Meyer Pantalons

De broeken van Meyer hebben dit seizoen een nieuwe look gekregen en beschikken over alle bijzondere details die kenmerkend zijn voor echte MEYER broeken. Hoogwaardige zakken, perfecte pasvorm, functionele details. Altijd een stijlvol ontwerp, dit zijn zo wat zaken wat Meyer broek zo speciaal maakt. Sinds 1960 worden de broeken van Meyer geproduceerd in eigen Europese fabrieken. Meyer besteed veel aandacht aan kwaliteit, maar ook verantwoordelijkheid nemen. Naleving van internationale sociale en ecologische normen en waarden word veel aandacht besteed. FLOCERT ´s werelds grootste onafhankelijke sociale certificering-instelling controleert regelmatig de Europese fabrieken van Meyer. Dit wordt bevestigd door de fair trade keurmerk. Ook voldoen de Meyer broeken aan de Oekotex Standaard 100

Decennia lang kwaliteit, tot in de kleinste details.

De basis pantalon bij uitstek.

Meyer jeans

Meyer is bij ons één van de meest klassieke pantalon die wij in huis hebben. Voor iedere gelegenheid altijd goed. Dit zomer seizoen is bij Meyer minder kleurrijk! de nieuwe herenbroeken voor de lente en zomer zijn rustig en stijlvol. Allen Meyer broeken dit seizoen zijn Chino’s in een fijne zachte katoen-stretch kwaliteit. Overtuig en verwen jezelf!

Meyer broeken

Eigen DNA

Luxe gemengde weefsels zorgen voor sublieme draagcomfort. Meyer maakt gebruik van zuiver scheerwol, fijn katoen en luchtige kapok met verfijnde kasjmierwol toevoegingen. De kenmerken van Meyers’ verschillende stijlen zijn net zo belangrijk als de zorgvuldige keuze van de stoffen. Dit word bewerkstelligd door hoogwaardige technieken, maar het hangt ook af van de materialen die deel uitmaken van de stof. Als de basis materialen in een broek niet weloverwogen worden uitgezocht, zal het serieuze gevolgen hebben voor de draagcomfort en levensduur, net als het bouwen van een huis zonder de fundering zal de levensduur van het huis ook zeer beperkt zijn.

VALT MEYER U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Olymp
Fynch Hatton
Carl Gross