Katoenen broek op maat.

Een goed passende chino maakt de MAN.

Katoenen broek op maat.

Van den Broek Herenmode is het adres voor maatkleding in de regio groot Haarlem wij bestaan al ruim 80 jaar, al onze tailors zijn zeer ervaren en werken al minimaal 25 jaar bij ons. Zoek jij een chino die zit zoals jij dat wil, denk dan eens aan een maat chino. Een chino is iets netter dan een spijkerbroek, maar niet zo formeel als een pantalon. M.a.w. wil jij er trendy uitzien en een optimaal draag comfort denk dan eens aan een maat chino.

Chino op maat.

Een chino is iets anders dan een spijkerbroek maar toch Sportief, kleurrijk en kan zeker ook trendy. Zoals je misschien al gewent bent bij maatpakken heb je hier ook weer verschillende opties om je broek net even anders te maken dan een ander. stiksels, achter patches, knopen, sluiting, zakken en niet geheel onbelangrijk pasvorm noem maar op jij bepaalt.

Creëer jouw eigen katoenen broek.

Maat broek

Je hebt wat te kiezen.

Buiten de vasten kleuren en patronen hebben wij van den Broek herenmode ook uiteraard seizoenstoffen uni tot en met designs stoffen dit alles in diverse kleuren. Alle stoffen komen uit Italië en zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Ons aanbod van stoffen bestaan voor chinos voor het grootste gedeelte uit katoen, maar er zijn ook mogelijkheden om juist een blend van verschillende materialen te kiezen van b.v. zijde, katoen, linnen, etc.

GEÏNTERESSEERD?

Maak nu een afspraak.

Laat jouw nieuwe chino speciaal voor jouw maken. En dat precies zoals jij dat wil. Zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt. Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Wil jij alleen het allerbeste voor jou lichaam.

Bekijk dan ook deze mogelijkheden.