Katoenen broek op maat.

Een goed passende chino maakt de MAN.

Maak vrijblijvende je afspraak

Katoenen broek op maat.

Van den Broek Herenmode is het adres voor maatkleding in de regio groot Haarlem wij bestaan al ruim 80 jaar, al onze tailors zijn zeer ervaren en werken al minimaal 25 jaar bij ons. Zoek jij een chino die zit zoals jij dat wil, denk dan eens aan een maat chino. Een chino is iets netter dan een spijkerbroek, maar niet zo formeel als een pantalon. M.a.w. wil jij er trendy uitzien en een optimaal draag comfort denk dan eens aan een maat chino.

Chino op maat.

Een chino is iets anders dan een spijkerbroek maar toch Sportief, kleurrijk en kan zeker ook trendy. Zoals je misschien al gewent bent bij maatpakken heb je hier ook weer verschillende opties om je broek net even anders te maken dan een ander. stiksels, achter patches, knopen, sluiting, zakken en niet geheel onbelangrijk pasvorm noem maar op jij bepaalt.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Creëer jouw eigen katoenen broek.

Maat broek

Je hebt wat te kiezen.

Buiten de vasten kleuren en patronen hebben wij van den Broek herenmode ook uiteraard seizoenstoffen uni tot en met designs stoffen dit alles in diverse kleuren. Alle stoffen komen uit Italië en zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Ons aanbod van stoffen bestaan voor chinos voor het grootste gedeelte uit katoen, maar er zijn ook mogelijkheden om juist een blend van verschillende materialen te kiezen van b.v. zijde, katoen, linnen, etc.

Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

  Contactgegevens

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (optie)

  Aanvullende informatie/vragen

  Datum (optie) Op maandag vanaf 13.00 uur en alleen op de laatste zondag van de maand

        Gewenste aanvangstijd (optie)

  GEÏNTERESSEERD?

  Maak nu een afspraak.

  Laat jouw nieuwe chino speciaal voor jouw maken. En dat precies zoals jij dat wil. Zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt. Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

  Wil jij alleen het allerbeste voor jou lichaam.

  Bekijk dan ook deze mogelijkheden.

  Schoenen

  De schoen in jou kleur.

  Bij een maat kostuum die niemand heeft past een Miotinto schoen in jouw kleur. Je kan uit veel kleuren kiezen of stel je eigen kleur samen.

  Colbert

  Je eigen beperkingen zijn je limiet

  Een feest om te dragen Unconstructed colbertje of wil je juist wat chiquer half of full canvas het is aan jouw.

  Maat Jeans

  Maak de perfecte jeans.

  Met de mooiste denim stoffen ontwerp je eenvoudig tot in de kleinste detail jou jeans ook de pasvorm kan je geheel aanpassen zoals jij die wenst.

  Maatkostuum

  Luxe, Chique, Trendy of anders

  Een maatkostuum voor jouw bruiloft, je werk of bedenk het. De mogelijkheden zijn eindeloos van klassiek tot extravagant en alles daar tussen in.