Accessoires

Accessoires

Trendy

Van den Broek herenmode wij zijn gespecialiseerd in de beteren herenmode. Onze collectie is veelzijdig, uitgebreid en afgestemd op de mode bewuste en actieve man. Op deze webpagina staan de meeste accessoires merken die wij aanbieden. Bij van den Broekherenmode kun je altijd slagen! Klik op een merk logo en je krijgt meer info over het betreffende merk.

Adam Underwear

Boxers van biologisch katoen.

Iedereen weet dat een verkeerd zittende boxer je van het eerste tot het laatste moment van de dag kan dwarszitten. Terwijl juist een goede zittende boxer je hele dag kan maken.

Burlington sokken

Ruiten in optima forma.

Deze vrolijk gekleurde kwaliteits-ruiten sokken gaan al jaren mee. Vanzelfsprekend ook in vele kleuren en dat veranderd ook echt niet. Herkenbaar aan het clipje zie ook deze foto.

Effio

Luxe, chic en verfijnd anders.

Deze Kwaliteits sokken zijn kleurrijk maar dan net even anders dan gewoonlijk maar zeker fris en mode bewust.

Falke

Tiaco Airpoort en sensitief.

Kwaliteits sokken uitgevoerd in wol met katoen (airpoort) of 100% Katoen (tiaco) en wol, katoen en polyester (Sensitief). Altijd voorradig in diversen kleuren.

Hom Underwear

Geniet van het beste.

De H01 boxer of zoek je een V- of R-hals T-shirt dat hebben wij van dit verfijnde kwaliteit’s merk verwacht niet veel kleur wij gaan vooral voor basis.

Leyva

Kwaliteit in optima forma.

Deze kwaliteits riemen uit Spanje. Altijd en alleen maar worden de aller mooiste huiden gebruikt. Met deze riemen doe je dan ook jaren.

Schoenen

De schoen in jouw kleur.

Bij jouw maatpak die niemand heeft past een Miotinto schoen in jouw eigen kleur. Je kunt uit veel kleuren en/of kleurcombinaties kiezen of nog aparter stel je eigen kleur samen.

Schiesser ondergoed

Begin en eindig je dag goed.

Ondergoed is de basis van je outfit, bij alles wat je doet. Wat draag jij het liefst? Boxer of een slip en draag je wel of geen t-shirt. Ook pyjama’s behoren tot de mogelijkheden.

Secrid

Bescherm je eigendommen goed!

Iedereen heeft een of meerdere RFID kaart(en) dan is het onverstandig als jij nog geen Secrid kaarthouder hebt. Vraag je omgeving:).

Parbleu footwear

Top schoenen voor een mooie prijs.

Kwaliteits sneakers waarvan ook de binnenkant van echt natuurlijk zacht rundleer is gemaakt, inclusief een uitneembare Eva inlegzool.

Bekijk onze zeer uitgebreide maat werk mogelijkheden.

Chino op maat

Bepaal hoe jou chino er uitziet en zit.

Mocht je niet kunnen slagen omdat jou kleur, model, detail of maat in onze grote collectie niet zit. Is dit de oplossing laat jou broek speciaal voor jou maken naar jou wensen en ideeën.

Smoking

Luxe, Chique, anders

Maak een smoking, dinner jacket of alleen een los smoking jasje de mogelijkheden zijn eindeloos van klassiek tot extravagant jij bepaalt in jouw stijl.

Colbert

Je eigen beperkingen zijn je limiet.

Maat werk is een feest om te dragen maar een Unconstructed colbertje opmaat overtreft alles. Of wil je juist wat chiquer half of full canvas het is aan jouw.

Maatkostuum

Luxe, Chique, Trendy of anders

Een maatkostuum voor jouw bruiloft, je werk of bedenk het. De mogelijkheden zijn eindeloos van klassiek tot extravagant en alles daar tussen in.

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp zelf en eenvoudig tot in de kleinste detail jou eigen shirt uiteraard is ook de pasvorm geheel aanpassen naar jou eigen stijl en wensen.

Maat Jeans

Maak de perfecte jeans.

Met de mooiste denim stoffen ontwerp je eenvoudig tot in de kleinste detail jou jeans ook de pasvorm kan je geheel aanpassen zoals jij die wenst.