Secrid wallet

Secrid


Bescherm je privé gegevens!

De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en zelfs ID kaarten zijn uitgerust met RFID chip en anten die draadloze communicatie mogelijk maakt (RFID = Radio Frequency Identification). Dit biedt groot gebruiksgemak, maar levert ook nieuwe risico’s op, doordat RFID kaarten vanaf meters afstand kunnen worden geactiveerd, gescand en geskimd. Diefstal van geld of persoonlijke informatie is nog nooit zo gemakkelijk geweest en gebeurt zonder dat je iets merkt . Zodra RFID kaarten volledig in de aluminium Cardprotector geschoven zijn, is deze draadloze communicatie geblokkeerd. Op deze manier blijven uw privacy en geld op de best mogelijke manier beschermd.

Koop je Secrid Wallet gemakkelijk online hier

Secrid


Made in Holland

In 2009 was de Nederlandse leerindustrie bijna verdwenen. Secrid heeft deze industrie weer teruggebracht naar Nederland. Omdat Secrid een revolutionair ander product en productieproces heeft ontwikkeld, worden portemonnees weer op grote schaal in Nederland geproduceerd. Efficiënter en schoner dan ooit tevoren, op een schaal die in Nederland niet eerder heeft plaatsgevonden. Ook de nauwe samenwerking met 40 leveranciers draagt hieraan bij. Van het naaiatelier in Vlaardingen tot en met de sociale werkplaats in Leiden. Geproduceerd onder goede omstandigheden en met aandacht voor het milieu.

Secrid


Iedere wallet is uniek!

Iedere Secrid wallet heeft een uniek serienummer, Gegraveerd aan de binnenkant van de Cardprotector. Deze code vertelt de indivuduele geschiedenis. Waar en wanneer de wallet is gemaakt, wie de assemblage en testen heeft verzorgd en via welke winkel je hem hebt gekocht.

Koop je Secrid Wallet gemakkelijk online hier

VALT ADAM U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Gran Sasso

Gemak, kwaliteit en verfijning.

Olymp is mooi. Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijkvrij. M.a.w. Premium shirts maar dan met gemak.

Chino op maat

Bepaal zelf hoe jouw chino eruit ziet en zit.

Mocht je niet kunnen slagen omdat jouw kleur, model, detail of maat in onze grote collectie niet te vinden is, dan is dit de oplossing. Laat jouw broek speciaal voor jou maken, naar eigen wensen en ideeën.

Schoenen

De schoen in jouw kleur.

Bij jouw maatpak die niemand heeft past een Miotinto schoen in jouw eigen kleur. Je kunt uit veel kleuren en/of kleurcombinaties kiezen of nog aparter stel je eigen kleur samen.

Olymp Signature

Gemak, kwaliteit en verfijning.

Olymp is mooi. Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijkvrij. M.a.w. Premium shirts maar dan met gemak.