Secrid

Secrid


Bescherm je privé gegevens!

De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en zelfs ID kaarten zijn uitgerust met RFID chip en anten die draadloze communicatie mogelijk maakt (RFID = Radio Frequency Identification). Dit biedt groot gebruiksgemak, maar levert ook nieuwe risico’s op, doordat RFID kaarten vanaf meters afstand kunnen worden geactiveerd, gescand en geskimd. Diefstal van geld of persoonlijke informatie is nog nooit zo gemakkelijk geweest en gebeurt zonder dat je iets merkt . Zodra RFID kaarten volledig in de aluminium Cardprotector geschoven zijn, is deze draadloze communicatie geblokkeerd. Op deze manier blijven uw privacy en geld op de best mogelijke manier beschermd.

FAQ items aan het laden...

Secrid


Made in Holland

In 2009 was de Nederlandse leerindustrie bijna verdwenen. Secrid heeft deze industrie weer teruggebracht naar Nederland. Omdat Secrid een revolutionair ander product en productieproces heeft ontwikkeld, worden portemonnees weer op grote schaal in Nederland geproduceerd. Efficiënter en schoner dan ooit tevoren, op een schaal die in Nederland niet eerder heeft plaatsgevonden. Ook de nauwe samenwerking met 40 leveranciers draagt hieraan bij. Van het naaiatelier in Vlaardingen tot en met de sociale werkplaats in Leiden. Geproduceerd onder goede omstandigheden en met aandacht voor het milieu.

Secrid


Iedere wallet is uniek!

Iedere Secrid wallet heeft een uniek serienummer, Gegraveerd aan de binnenkant van de Cardprotector. Deze code vertelt de indivuduele geschiedenis. Waar en wanneer de wallet is gemaakt, wie de assemblage en testen heeft verzorgd en via welke winkel je hem hebt gekocht.

Secrid M Vintage Taupe
Secrid M Vintage Concrete
Secrid M Vintage Cognac
Secrid M Vintage Chocolate
Secrid M Vintage Brown
Secrid M Vintage Blue
Secrid M Vintage Black
Secrid M Recycled Stone
Secrid M Recycled Natural
Secrid M Original Red Lipstick
Secrid M Original darkbrown
Secrid M Original Black
Secrid M Matte Green
Secrid M Crisple Caramel
Secrid M Crisple Black
Secrid M Amazon Brown
Secrid M Amazon Black
Secrid M Vintage Grey
Secrid M Rango Blue Titanium
Secrid M Nile-Red
Secrid M Nile Brown
Secrid M Nile Black
Secrid M Matte Petrol
Secrid M Dutch Martin Whiskey