Secrid wallet

Secrid


Bescherm je privé gegevens!

De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en zelfs ID kaarten zijn uitgerust met RFID chip en anten die draadloze communicatie mogelijk maakt (RFID = Radio Frequency Identification). Dit biedt groot gebruiksgemak, maar levert ook nieuwe risico’s op, doordat RFID kaarten vanaf meters afstand kunnen worden geactiveerd, gescand en geskimd. Diefstal van geld of persoonlijke informatie is nog nooit zo gemakkelijk geweest en gebeurt zonder dat je iets merkt . Zodra RFID kaarten volledig in de aluminium Cardprotector geschoven zijn, is deze draadloze communicatie geblokkeerd. Op deze manier blijven uw privacy en geld op de best mogelijke manier beschermd.

Secrid


Made in Holland

In 2009 was de Nederlandse leerindustrie bijna verdwenen. Secrid heeft deze industrie weer teruggebracht naar Nederland. Omdat Secrid een revolutionair ander product en productieproces heeft ontwikkeld, worden portemonnees weer op grote schaal in Nederland geproduceerd. Efficiënter en schoner dan ooit tevoren, op een schaal die in Nederland niet eerder heeft plaatsgevonden. Ook de nauwe samenwerking met 40 leveranciers draagt hieraan bij. Van het naaiatelier in Vlaardingen tot en met de sociale werkplaats in Leiden. Geproduceerd onder goede omstandigheden en met aandacht voor het milieu.

Secrid


Iedere wallet is uniek!

Iedere Secrid wallet heeft een uniek serienummer, Gegraveerd aan de binnenkant van de Cardprotector. Deze code vertelt de indivuduele geschiedenis. Waar en wanneer de wallet is gemaakt, wie de assemblage en testen heeft verzorgd en via welke winkel je hem hebt gekocht.

VALT ADAM U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Jeans op maat
Swims
John Miller shirts