Blue de Gênes

Blue de Genes

Jeans met een authentieke uitstraling

Een denim merk met een authentieke uitstraling en een sterke identiteit dat is wat Blue de Genes is. Het heeft ook een design dat meerdere jaren met gemak meegaat. Blue de Genes is altijd op zoek naar de juiste balans tussen mode en erfgoed. Om onze ontwerpen recht te doen, gebruiken ze kwaliteitsmaterialen van over de hele wereld, voegen we een gevoel van vakmanschap toe en gebruiken ze traditionele technieken om kleding te maken.

 

Blue de Genes

Een jeans met geschiedenis.

Met de nadruk op hoogwaardige materialen en aandacht voor details heeft Blue de Genes een sterke identiteit, misschien wat voor jouw? Jeans geïnspireerd op kleding zoals het eruit zag in de 17e eeuw in Genua. Door te beweren dat indigo “door onze aderen stroomt”, beloven Blue de Genes de erfenis van Genua voort te zetten. Dat doen ze door voortdurend inspiratie op te doen in de geschiedenis van Genua en de mensen die er woonden.

Blue de Genes

Voor elk draagmoment wat de gelegenheid ook is.

Bij Blue de Gênes wordt er veel aandacht besteed aan de details van de jeans, zoals de stofkwaliteit, pasvorm, gevoel, knopen en wassing. Onze jeans zijn de ziel van ons merk en we maken geen compromissen als het gaat om kwaliteit. We gebruiken de beste stoffen van topleveranciers, zoals Kuroki in Japan en Candiani in Italië, en maken de knopen en klinknagels op maat voor de perfecte afwerking.

 

Onze jeans zijn gemaakt op de originele manier, met een knoopgulp en unieke details zoals leren verstevigingen, gekantelde muntzakken en dubbel beklede achterzakken voor extra duurzaamheid. Dit geeft onze jeans karakter en laat zien dat het allemaal om de details gaat. Ontdek onze collectie nu.

VALT BLUE DE GÊNE U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Hugo Boss
Mason’s Broeken
Chino op maat