Blue de Gênes

Blue de Genes

Een denim merk met een authentieke uitstraling en een sterke identiteit dat is wat Blue de Genes is. Het heeft ook een design dat meerdere jaren met gemak meegaat. Blue de Genes is altijd op zoek naar de juiste balans tussen mode en erfgoed. Om onze ontwerpen recht te doen, gebruiken ze kwaliteitsmaterialen van over de hele wereld, voegen we een gevoel van vakmanschap toe en gebruiken ze traditionele technieken om kleding te maken.

 

Jeans met een authentieke uitstraling

Een jeans met geschiedenis.

Blue de Genes

Met de nadruk op hoogwaardige materialen en aandacht voor details heeft Blue de Genes een sterke identiteit, misschien wat voor jouw? Jeans geïnspireerd op kleding zoals het eruit zag in de 17e eeuw in Genua. Door te beweren dat indigo “door onze aderen stroomt”, beloven Blue de Genes de erfenis van Genua voort te zetten. Dat doen ze door voortdurend inspiratie op te doen in de geschiedenis van Genua en de mensen die er woonden.

Blue de Genes

Voor elk draagmoment wat de gelegenheid ook is.

Er wordt veel aandacht besteed aan elk detail van de jeans, of dat nu de stofkwaliteit, de pasvorm en het gevoel, de knopen of de wassing van de jeans is. Jeans zijn de ziel van Blue de Gênes en ze sluiten nooit compromissen. De beste stoffen zijn afkomstig van de beste leveranciers zoals Kuroki in Japan en Candiani in Italië. De knopen en klinknagels worden op maat gemaakt en gebrandmerkt, waardoor de jeans de finishing touch krijgt.

Al jeans zijn op de originele manier gemaakt met knoopgulp. Ze gebruiken leren verstevigingen als unieke details, kantelen onze muntzakken iets en bekleden de achterzakken dubbel voor extra duurzaamheid – net zoals ze dat ongeveer 400 jaar geleden deden. Dit geeft deze jeans karakter. Het zit hem echt in de details.

VALT HUGO BOSS U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken