Falke

Falke

Mode wordt gedreven door de eeuwige zoektocht naar schoonheid. Het menselijk verlangen naar zelf-versiering, het menselijke verlangen om te zoeken en geleidelijk onze eigen stijl vinden, is ook de drijvende kracht van de mode. Mode is afgeleid van creativiteit, zijn klasse komt van handgemaakte perfectie.

Koop je Falke gemakkelijk online hier

Handgemaakte perfectie geeft je een Klasse gevoel.

Al meer dan honderd jaar jong

Falke

Er is met passie gewerkt om die perfectie te bereiken – dag na dag, al meer dan 100 jaar. FALKE is gespecialiseerd in sokken, in wat voor uitvoering dan ook. Van klassiek tot modern van functioneel tot sportief, zij hebben het allemaal. Wilt u meer keuze dan wat u hier in onze webshop ziet? Kom dan gauw eens in onze winkel langs. Generaal Cronjestraat 98-102, 2021 JL Haarlem. Misschien tot ziens!

Falke

FALKE is toegewijd aan het ontwikkelen van stijlvolle mode voor moderne mensen, mode van top kwaliteit, stijl en perfectie. Dit vraagt om een gevoelige en toekomstgerichte aanpak van de huidige trends, de moed om te helpen vorm te geven aan de huidige tijdgeest. Met andere woorden, anders zijn. Dit alles zou niets zijn, echter, zonder FALKE kwaliteitscultuur. Elk detail verdient te worden geperfectioneerd, met expertise en passie.

Koop je Falke gemakkelijk online hier

VALT CIRCOLO 1901 U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Gardeur

Netjes, functioneel en alledaags.

Broeken in optima forma, kwaliteits broeken met een perfecte pasvorm. Verkrijgbaar in vele maten. Vooral de Benny is bij ons een topper.

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.Wat je ook zoekt Bugatti heeft het zeer waarschijnlijk in huis met vooral jacks en jassen. Veel is af en toe verrassend maar altijd degelijk, je koopt geheid kwaliteit tot in ieder detail.</span

Effio

Luxe, chic en verfijnd anders.

Deze Kwaliteits sokken zijn kleurrijk maar dan net even anders dan gewoonlijk maar zeker fris en mode bewust.

Olymp

Diversiteit,innovatief en gemak.

OLYMP staat voor compromisloze kwaliteit bij materiaal en verwerking, uitmuntende draag- en onderhoudsvoordelen, zoals strijkvrij.