Kostuum opmaat wat zijn de stappen

Maatwerk stap voor stap.

Selecteer de stof!

Bij Den Broek Herenmode in Haarlem heb je keuze uit een breed scala aan stoffen. Of je nu op zoek bent naar effen, geruite, gestreepte, of bedrukte stoffen, wij hebben het allemaal in verschillende kleuren zoals blauw, grijs, rood, beige en groen, in allerlei tinten van licht tot donker. Onze stoffen zijn gemaakt van traditioneel zuiver 100% scheerwol, maar we hebben ook exclusieve mengsels met bijvoorbeeld zijde, linnen, katoen, mohair of kasjmier. Al onze stoffen komen uit Italië en voelen van nature zacht, soepel en licht van gewicht aan. Ontdek onze stoffen en creëer het perfecte op maat gemaakte kledingstuk dat bij jouw stijl en voorkeur past.

Maatwerk stap voor stap.

kies de maakwijze!

Bij het kiezen van jouw perfecte kostuum of colbert is de maakwijze een belangrijke volgende stap. Denk bijvoorbeeld aan semi-traditioneel, traditioneel, handgemaakt, unconstructed of unconstructed-handgemaakt. Als je op zoek bent naar een ademend en natuurlijk ogend resultaat, is unconstructed wellicht een optie voor jou. Een unconstructed jasje zit als een tweede huid op je lijf en is bovendien een stuk lichter van gewicht. Wil je meer weten over deze maakwijze? Klik dan hier voor een uitgebreide beschrijving

Maatwerk stap voor stap.

Kies de details!

Wij hebben een zeer uitgebreid palet aan stofstalen waar uit je kan kiezen. O.a. uni, ruiten, strepen, patroontjes en printen en dat alles in diverse kleurstellingen zoals blauw, grijs, rood, beige en groen vanzelf sprekend in allerlei kleur tinten van licht tot donker. De stof voorbeelden zijn van traditioneel zuiver 100% scheerwol tot aan exclusieve mengingen met o.a. zijde, linnen, katoen, mohair of kasjmier. Alle stoffen die wij aanbieden komen uitsluitend en alleen uit Italiaanse, die van naturen zacht en soepel aanvoelen en tevens licht in gewicht zijn.

Maatwerk stap voor stap.

De maat nemen.

Met meer dan 100 aanpassing’s punten in het basis patroon hebben wij de mogelijkheid om je zeer zorgvuldig en uitgebreid op te meten daar niemand het zelfde gebouwd is geeft dit de mogelijkheid om voor jouw de best mogelijke pasvorm te realiseren. Uiteraard afgestemd naar jouw wensen (superslim, slim, regular) Met als resultaat! De perfecte pasvorm, natuurlijk en optimaal draagcomfort.

Maatwerk stap voor stap.

Draag met plezier!

Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, een bruiloft, een feestje of gewoon een speciale gelegenheid, je wilt er altijd op je best uitzien. Met een maatkostuum van Van Den Broek Herenmode te Haarlem  ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en een stijlvolle uitstraling. Zo kun je met een gerust hart genieten van de belangrijke momenten in het leven.

Maatwerk stap voor stap.

Ready set go!

Na 4 a 5 weken hangt je kostuum bij ons klaar om afgepast te worden, en nodigen we je uit om je op maat gemaakte kleding te passen, om er zeker van te zijn dat alles naar jouw tevredenheid is. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal naar wens zijn, dan staan we altijd voor je klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

Vragen?

wij hebben de antwoorden!

Ik ben geïnteresseerd in een opmaat gemaakt kostuum, moet ik daar een afspraak voor maken?

Je bent natuurlijk altijd welkom om langs te komen, maar als je van tevoren een afspraak maakt, hebben wij de tijd en ruimte om alles goed voor te bereiden en jou de volledige aandacht te geven die je verdient. Plan daarom vooraf een afspraak in, zodat we jouw bezoek zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

Hoe lang duurt het totdat mijn bestelling klaar is?

Gemiddeld duurt het 4 tot 5 weken om een op maat gemaakt kledingstuk te leveren, exclusief een extra week voor eventuele kleine aanpassingen. Als het gaat om een bruiloft, raden wij aan om minimaal 2 maanden voor de grote dag contact op te nemen om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is en je zonder zorgen kunt genieten van de mooiste dag van je leven.

Wat kost een opmaat gemaakt kostuum?

Bij ons begint een maatkostuum vanaf €429,- en loopt tot High-end. We bieden een ruime keuze aan stoffen en ontwerpmogelijkheden, waardoor er voor iedereen iets passends te vinden is. De uiteindelijke prijs van jouw kostuum hangt af van de door jou gekozen stof, de maakwijze en eventuele andere designopties, zoals een fantasievolle voering of afwijkend gekleurde knoopsgaten.

GEÏNTERESSEERD?

Of wil je nog meer weten!

Heb je iets gezien waar je geïnteresseerd in bent of wil je meer weten, we horen het graag van je. Geef ons een belletje, stuur een e-mail of kom langs in de winkel, wij helpen graag.