Olymp Signature

Olymp Signature

Het kenmerk van perfectie. Als je goed bent, wil je beter worden. Het beste. Degene die grenzen verlegt en nieuwe normen zet. Olymp Signature is het shirt dat het beste van de Olymp ervaring tot nu toe combineert en de stijl en het karakter van de drager perfect weergeeft. Tot aan perfectie verfijnde in de kleinste details. Met andere worden het Shirt zonder compromissen, ontwikkelt met een karrenvracht aan ervaring in ieder onderdeel en detail. Pasvorm, Materialen en verwerking. Met het duidelijke Olymp handschrift.

Handschrift van perfectie!

Ook Signature is Strijkvrij en dan ook echt strijkvrij

Olymp Signature

Het shirt voor mannen die houden van subtiele elegantie en verlangen naar compromisloze kwaliteit tot in alle details zichtbaar. Het begint met de stof van de hoogste kwaliteit het visitekaartje van elk shirt. Innovatieve premium katoenen stoffen gemaakt van bijzonder fijne garens. Dit tezamen vormt de perfect kwaliteit van het materiaal met uitstekend draagcomfort. Voeg hierbij de Strijkvrije eigenschappen, zo gewend van OLYMP zonder consequenties voor het draag comfort. Hebt het ultieme premium shirt. Nieuwsgierig kom langs en ervaar zelf.

Olymp Signature

Premium overhemden

De Fijnste details maken het verschil.
OLYMP SIGNATURE shirts zijn op maat gemaakt met alle vaardigheden en technieken van het vakmanschap. Ze hebben de fijnste handgemaakte schootnaden en afneembare kraagverstevigers, en de knoopsgaten worden gevormd met behulp van een ingewikkeld en fijne naai-knoopsgatsteek. De echte paarlemoeren knopen zijn gepolijst en hebben licht afgeronde ruggen voor een soepelere sluiting. Deze knopen worden vast gezet met een verfijnde kraaienpoot steek. Alles in de aloude Napolitaanse traditie. De premium overhemden worden hoofdzakelijk gemaakt van hoogwaardige full-twill stoffen. De fijnste katoenen kwaliteit zorgt er voor dat de shirts heerlijk zacht zijn. De verschillende wevingen die worden gebruikt voor deze speciale overhemden zorgen stuk voor stuk voor een rijke stof met een veel vollere uitstraling. Dit draagt uitermate comfortabel en straalt klasse uit. Uiteraard zijn ook de baleinen bij deze premium overhemden van OLYMP te vervangen

VALT OLYMP SIGNATURE U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

John Miller shirts

Desoto Luxery

Shirt op maat