Circolo 1901

Circolo 1901

Elastische tijd op een hoog draag niveau.

Circolo 1901 gaat voor authenticiteit en originaliteit. Ze brengen een super moderne, gemakkelijke en comfortabele colbertjes. Jouw vaardigheid om stijl uit te stralen zonder dat je iets moet doen om dat te bewijzen. Met andere woorden een gemakkelijke outfit die je draagcomfort verhoogt op een manier die ongekend is.

Circolo 1901

THE EASY JACKET

De essentie van Circolo 1901 is om jou te verassen met een geverfd en bedrukt, ultra ligt gebreid colbertje met unieke eigenschappen zoals comfort en pasvorm. De jasjes van Circolo 1901 vormen zich direct aan naar jouw lichaam, wie het draagt. Dit alles zorg zorgen voor een uniek en uitzonderlijk product.

Circolo 1901

De oprichter van Circolo 1901 is een Italiaanse textielindustrieel, Gennaro Dargenio is geboren in Barletta, een stad in het hart van Puglia. Met zijn dertig jaar ervaring in de modeproductieproces en voortdurende toewijding aan productontwikkeling en innovaties, is Gennaro zijn doel altijd geweest om historisch Italiaanse cultuurgoederen te transformeren door het gebruik van alternatieve materialen. Creativiteit, ervaring en innovatie zijn de ingrediënten van dit innovatieve, uitzonderlijke modeproduct. Ervaar het zelf en kom langs bij van den Broek Herenmode in haarlem.

Circolo 1901

Colbertjes super easy.

Eenvoudig maar niet simpel. Circolo maakt van authentiek en origineel iets moderns, gemakkelijk en comfortabel’s op een uitzonderlijke manier. Met dit colbertje ben je je zelf en blijf je je zelf altijd. Beleef die ervaring zelf en kom langs bij ons, van den Broek herenmode de winkel bij uitstek om je zelf te verwennen.

VALT CIRCOLO 1901 U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Gran Sasso
Mason’s Broeken

Desoto Luxery