Lacoste polo’s

Lacoste

De oorsprong van de “Krokodil” begint in 1927. René Lacoste vertelde altijd graag hoe zijn bijnaam uiteindelijk een embleem met wereldfaam werd. De Amerikaanse pers gaf hem de bijnaam “De Krokodil” als gevolg van een weddenschap die hij was aangegaan met de coach van het Franse Davis Cup-team. Hij beloofde hem een koffer van krokodillenleer als hij voor ons team een belangrijke wedstrijd zou winnen. Zijn vriend Robert George tekende vervolgens de bekende krokodil die op de blazer werd geborduurd.

Koop je Lacoste online hier.

Het begon allemaal in de jaren 20 van de vorige eeuw

Al decennia lang beeld bepalend.

Lacoste

Het shirt brengt een heuse revolutie teweeg bij de tennissers van die tijd. Op de tennisbaan was men tot op dat moment een klassiek hemd van gebreid weefsel met lange mouwen gewend. Het eerste Lacoste-shirt was wit, heel wat korter dan de andere shirts uit die tijd, had korte mouwen en een geribde kraag. Het shirt was vervaardigd uit een licht en luchtig gebreid weefsel, “jersey petit piqué” genaamd. Nog steeds biedt dit unieke weefsel dezelfde kwaliteit, degelijkheid en hetzelfde comfort waarmee het in die tijd naam maakte./span>

Lacoste

Van eigen gebruik naar wereld merk.

In 1933 richten René Lacoste en André Gillier, de eigenaar en algemeen directeur van de in die tijd grootste Franse maatschappij voor gebreide en geweven goederen, een vennootschap op voor de productie van het shirt met het daarop geborduurde Lacoste logo. De tenniskampioen had het shirt voor eigen gebruik op de tennisbaan ontworpen. Net als een aantal andere modellen voor de tennis-, golf- en zeilsport.

Koop je Lacoste online hier.

VALT LACOSTE U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Tramarossa

Luxe, Chic, verfijnd Italiaans.

Ontstaan door studies tussen de klassiek Italiaanse kleermakers en denim producenten. zo is de allerbeste jeans ter wereld ontstaan.

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabele en gebreide modieuze korte en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol. En dat ook nog eens strijkvrij, wat zoek je nog meer!

Manuel Ritz

Klasse, elegantie en kwaliteit.

Ben jij klaar om dit seizoen te starten? Stap ieder seizoen in met de juiste outfit keer op keer opnieuw. Probeer dan dit Italiaans modemerk eens!

Morse Code

Een polo met uitstraling.

Verfijnd, strak en kwaliteit dat is Morse code, het ultieme kledingstuk! Deze polo’s kun je zowel zakelijk als casual dragen, zelfs met stropdas als je wilt.