Parbleu footwear

Parbleu footwear

Tijdloze sneakers van een nieuwe Nederlandse merk Parbleu. De sneakers van het in Amsterdam gevestigde merk zijn geïnspireerd op ware klassiekers uit de sneaker geschiedenis en zijn geherinterpreteerd met luxe materialen en voorzien van maximaal comfort. Er wordt alleen gebruik gemaakt van rubber zolen, de meest luxe Italiaanse suedes en leer. Daarnaast zijn alle schoenen van binnen gevoerd met uiterst zacht rundsleer, veel beter dan dat wordt het niet.

Hand gemaakt in Portugal.

Koop je Parbleu schoenen gemakkelijk online hier

Op zoek Naar het beste!

Parbleu footwear

Dit Nederlandse schoenen merk laat de schoenen maken door een kleinschalig, maar zeer gespecialiseerd in het met de hand maken van schoenen, Portugezen familie bedrijf. Het beeld merk van Parbleu is een Ekster. Deze vogel staat er om bekent alles wat glimt en blinkt te verzamelen een zeer nieuwsgierige vogel. Daar Parbleu net als de ekster zeer nieuwsgierig is en altijd streeft naar perfectie. Daarom ook zijn deze fijne schoenen volledig van echte natuurlijke Koeien leer gevoerd. Dit geeft luxe, comfort en levensduur. Daardoor kan je zomers deze met echt leer gevoerde schoenen heerlijk met je blote voeten dragen. De binnen zool is uitneembaar en een zo genoemde EVA voetbed.

Parbleu footwear

Alle schoenen van Parbleu kan je casual dragen, maar tegenwoordig kan je een groot deel daarvan zeker ook uitstekend zakelijk dragen. De sneakers van Parbleu zijn uiterst vriendelijk geprijsd voor de luxe en kwaliteit die je krijgt bij deze schoenen.

Koop je Parbleu schoenen gemakkelijk online hier

VALT PARBLEU U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Schoenen

De schoen in jouw kleur.

Bij jouw maatpak die niemand heeft past een Miotinto schoen in jouw eigen kleur. Je kunt uit veel kleuren en/of kleurcombinaties kiezen of nog aparter stel je eigen kleur samen.

Lacoste

Made in France!

Al vele jaren een vast en vertrouwd zomer kwaliteits-mode label in onze collectie. Vooral polo’s van maat 2 t/m maat 9 en ieder jaar opnieuw de juiste mode kleuren.

Chino op maat

Bepaal zelf hoe jouw chino eruit ziet en zit.

Mocht je niet kunnen slagen omdat jouw kleur, model, detail of maat in onze grote collectie niet te vinden is, dan is dit de oplossing. Laat jouw broek speciaal voor jou maken, naar eigen wensen en ideeën.

Effio

Luxe, chic en verfijnd anders.

Deze Kwaliteits sokken zijn kleurrijk maar dan net even anders dan gewoonlijk maar zeker fris en mode bewust.