Gran Sasso

Gran Sasso

Het verhaal van Maglificio Gran Sasso begint in 1952 in het kleine dorpje van Sant’Egidio alla Vibrata, gelegen aan de rand van het nationale natuur park GRAN SASSO, waar het merk dan ook naar vernoemd is. Vier broers: Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano zijn de grond leggers van dit bedrijf. De verandering van een familiebedrijf tot een industrieel bedrijf vindt plaats in de jaren 70, door het succes in die jaren krijgt Gran Sasso een meer prestigieuze positie op de markt, zowel op de binnenlandse en internationale markten.<

Breiwerk van een superieure kwaliteit.

“Quality is always fashionable”

Gran Sasso

Gran Sasso combineert all jaren traditionele tradities met nieuwe innovaties en dat met de zo bekende en geroemde Italiaanse vakmanschap. Hier geldt dan ook echt made in Italy. Rijke natuurlijke garens worden gebreid en daarna handmatige in elkaar gezet. Wat elke trui, pullover, vest en polo uniek en onmiskenbaar Gran Sasso maakt en dat opgericht als een klein familiebedrijf en nu een internationaal icoon. Wij van van den Broek Herenmode zijn blij dit mooie kwaliteits merk nu alweer vele jaren te kunnen leveren met gegarandeerd veel draagplezier.

Gran Sasso

Ontwerpt kleding met veel liefde en oog voor detail.

Ook dit najaar- winter seizoen is het Gran Sassso weer gelukt om een dagelijkse draagbare pullovers in de zo geroemde kwaliteit te leveren. Dit seizoen met verrassende stijlen en design veranderingen. Ook nu weer met harmonieuze kleur stellingen. Vanzelf sprekend weer met de mooiste materialen voorhanden en door ontwikkelt met veel aandacht aan ieder kleinste detail.

VALT GRAN SASSO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Tramarossa

Desoto Luxery

Secrid Wallets