Thomas Maine

Thomas Maine®

De aandacht voor de details is mede wat de kwaliteit van een kledingstuk bepaalt. Elk Thomas Maine-shirt bestaat uit 23 componenten die met veeleisende precisie worden gesneden en geassembleerd. Het proces omvat 60 verschillende bewerkingen die worden gecontroleerd op vijf kritieke inspectiestations. Dankzij ervaren ontwerpers, knippers en kleermakers hebben we deze techniek verfijnd en onze shirts in de loop van de jaren geperfectioneerd.

Wat maakt Thomas Maine shirts zo uniek!

Kwaliteits-sok met een verhaal

Thomas Maine®

De Kraag van de Thomas Maine overhemden zorgt voor een fris, getailleerd en gedistingeerd uiterlijk, zelfs wanneer de das loskomt. De manchetten zijn een op maat gemaakte detail die zowel tijdloos als mannelijk zijn. Alle naden zijn genaaid met dubbele naaldsteken voor een scherpe, schone afwerking met extra sterkte. Bij elke Thomas Maine-shirt zijn de knopen met een kruissteek vast gezet. Deze verankert de knop zodat deze stevig bevestigd blijft.

Thomas Maine®

Thomas Maine bij van den Broek Herenmode

Thomas Maine gebruikt een multi-procesafwerking die de stof versterkt, de hele dag er fris uitziet en de stof gemakkelijk te onderhouden. Zakenreizigers waarderen een frisse, kreukloze uitstraling met een licht strijkijzer of stoom. De shirts worden met een specifiek patroon gemaakt die zowel aan de voorkant als manchetten volledig op elkaar afgestemde zijn. Deze functie komt meestal alleen voor op op maat gemaakte shirts en zorgt voor consistentie van het stofpatroon. Thomas Maine neemt ook altijd de tijd om de schouder- en zijnaden met de hand te matchen, waardoor het patroon overal behouden blijft.

VALT THOMAS_MAINE® U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Hugo Boss
Olymp Signature
Gran Sasso