Effio sokken

Effio

Het levensveld is een speelveld. Een alledaags speelveld. Speel en trek de wijde wereld in. Zoek, onderzoek en behoud het goede. Wie in het alledaagse niet zijn weg vindt, zal deze ook niet vinden in het bijzondere. De Effio Playground laat zien dat het speelveld niet te vangen is in mathematisch afgebakende blokken. Door het blokkenpatroon heen ontstaan strepen. Horizontaal en verticaal. Zo breken de blokken zichzelf. Blauw vormt niet alleen de blokken maar ook de banen

Koop je Effio sokken gemakkelijk online hier

In Nederland ontworpen en gestyled, maar MADE IN ITALY!

Kwaliteits-sok met een verhaal

Effio

De verhalen komen voort uit verwondering over het alledaagse. Het gebruik van de smiley, dandy eend, waterwereld of een landschap . In het ontwerp wordt er gezocht naar een balans van zorgvuldige kleurencombinaties, grafische patronen en duurzame stofsamenstellingen. Dit najaar is er voor gekozen om het Effio design rustiger qua kleur te houden.

Effio

Top sokken gewoon bij van den Broek Herenmode

Een goed geklede man herken je aan zijn sokken. Een meer dan goed geklede man herken je aan zijn schoenen versterkt met zijn sokken. Het gaat daarbij om harmonie. Zowel de sok als de schoen komen meer tot hun recht bij een fraaie afstemming. Effio doet een handreiking daar in.

Koop je Effio sokken gemakkelijk online hier

VALT EFFIO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Falke

Tiaco Airpoort en sensitief.

Kwaliteits sokken uitgevoerd in wol met katoen (airpoort) of 100% Katoen (tiaco) en wol, katoen en polyester (Sensitief). Altijd voorradig in diversen kleuren.

Parbleu footwear

Top schoenen voor een mooie prijs.

Kwaliteits sneakers waarvan ook de binnenkant van echt natuurlijk zacht rundleer is gemaakt, inclusief een uitneembare Eva inlegzool.

Morse Code

Een polo met uitstraling.

Verfijnd, strak en kwaliteit dat is Morse code, het ultieme kledingstuk! Deze polo’s kun je zowel zakelijk als casual dragen, zelfs met stropdas als je wilt.

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabele en gebreide modieuze korte en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol. En dat ook nog eens strijkvrij, wat zoek je nog meer!