Effio

Effio

Het levensveld is een speelveld. Een alledaags speelveld. Speel en trek de wijde wereld in. Zoek, onderzoek en behoud het goede. Wie in het alledaagse niet zijn weg vindt, zal deze ook niet vinden in het bijzondere. De Effio Playground laat zien dat het speelveld niet te vangen is in mathematisch afgebakende blokken. Door het blokkenpatroon heen ontstaan strepen. Horizontaal en verticaal. Zo breken de blokken zichzelf. Blauw vormt niet alleen de blokken maar ook de banen

In Nederland ontworpen en gestyled, maar MADE IN ITALY!

Kwaliteits-sok met een verhaal

Effio

De verhalen komen voort uit verwondering over het alledaagse. Het gebruik van de smiley, dandy eend, waterwereld of een landschap . In het ontwerp wordt er gezocht naar een balans van zorgvuldige kleurencombinaties, grafische patronen en duurzame stofsamenstellingen. Dit najaar is er voor gekozen om het Effio design rustiger qua kleur te houden.

Effio

Top sokken gewoon bij van den Broek Herenmode

Een goed geklede man herken je aan zijn sokken. Een meer dan goed geklede man herken je aan zijn schoenen versterkt met zijn sokken. Het gaat daarbij om harmonie. Zowel de sok als de schoen komen meer tot hun recht bij een fraaie afstemming. Effio doet een handreiking daar in.

VALT EFFIO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Andrea Zori

Luxe, kwaliteit en zeer verfijnd.

Dit 100% Italiaanse schoenen label worden allemaal geheel ambachtelijk vervaardigt met de mooiste materialen. wij voeren alleen de casuele lijn van Andrea Zori.

Mason's

Mooi, subtiel, verfijnd.

Een Italiaanse broeken fabrikant die verfijnd tot in elk detail is en zit vaak bijna als een opmaat gemaakte broek. Detals details is waar het om gaat.

Peuterey

High-end made in Italy.

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel, wat je ook doet wat je ook doet 24/7.

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabelen gebreide modieuze kort en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol en dat ook nog eens strijkvrij wat zoek je nog meer!