Effio sokken

Effio

Nederlands design en gemaakt in Italië.

De EFFIO sokken worden gebreid in Italië door een specialistisch klein familie bedrijf uit Milaan. Al decennia lang staat hier vakmanschap in een zeer hoog vaandel. De sokken die hier geproduceerd worden moeten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen zodat draagcomfort, kleurvastheid en duurzaamheid gewaarborgd zijn. Een eis van Effio is ook dat er altijd de hoogste kwaliteit Egyptisch katoen en wol gebruikt wordt. Maar het belangrijkste is wel dat Effio sokken maakt waar je van kan houden. Door de uitgesproken ontwerpen een kleurcombinaties kan iedereen unieke sokken dragen.

Effio

Kwaliteits-sok met een verhaal

De verhalen komen voort uit verwondering over het alledaagse. Het gebruik van de smiley, dandy eend, waterwereld of een landschap . In het ontwerp wordt er gezocht naar een balans van zorgvuldige kleurencombinaties, grafische patronen en duurzame stofsamenstellingen. Dit najaar is er voor gekozen om het Effio design rustiger qua kleur te houden.

Effio

Top sokken gewoon bij van den Broek Herenmode

Een goed geklede man herken je aan zijn sokken. Een meer dan goed geklede man herken je aan zijn schoenen versterkt met zijn sokken. Het gaat daarbij om harmonie. Zowel de sok als de schoen komen meer tot hun recht bij een fraaie afstemming. Effio doet een handreiking daar in.

VALT EFFIO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken