Hiltl broeken

Hiltl

Hiltl heeft nooit de intentie gehad om de grootste broeken producent worden, maar wel de aller beste. Hiltl streeft daar ieder seizoen opnieuw na, vanaf het moment dat Fritz Hiltl het bedrijf oprichtte. Sinds 1955 produceert Hiltl niks anders meer dan pantalons (jeans, katoen en in wol) elke dag opnieuw wordt er naar gestreefd om deze beter, mooier en innovatiever te maken en dit alles met een passie voor vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat elke klant die een hiltl pantalon koopt het gevoel krijgt dat de pantalon speciaal voor hem op maat is gemaakt.

De kwaliteits pantalon bij uitstek

De beste pasvorm met een optimaal draagcomfort

Hiltl

Elke pantalon van Hiltl heeft de speciale kenmerken die alleen te vinden zijn in een op maat gemaakte pantalon. Zo is er speciaal aandacht besteedt aan de knopen, deze zijn door een speciale machine met een lang draad aan de stof bevestigd. Hierdoor kunnen de knopen niet losraken en voorkomt het dat de stof gaat trekken tijdens het dragen. Er is ook extra aandacht besteedt aan de knoopsgaten, de ritsen, de materialen en de naden

Hiltl

Ontwerpt kleding met veel liefde en oog voor detail.

Al vele jaren brengen wij de strak gestylde broeken van Hiltl en zijn er daarom ook zeer trots op dit pareltje te mogen aanbieden over de pasvorm heb ik hier boven al gehad, maar nog niet over zijn meer dan  perfecte afwerking. Nieuwsgierig? Kom gauw langs bij Van Den Broek Herenmode en koop er een en ondervindt het zelf.

VALT HILTL U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Chino op maat
Parbleu schoenen
John Miller shirts