Leyva riemen

Leyva

Hand gemaakte leren riemen.

De specialist sinds de jaren 60 in kwaliteits riemen. Stuk voor stuk met de hand gemaakte in Spanje. De riemen worden gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit leer meestal van Spaanse origine. Ook de sluiting wordt gemaakt van de mooiste kwaliteit materialen. Ook na intensief gebruik moet u riem er nog mooi uitzien, iets way bij Leyva zeker het geval is.

Naar de webshop

Leyva

De puntjes op de ï

Een riem maken vergt toewijding, vakmanschap en traditie. Een riem kan de kers op de taart van je outfit zijn, daarom is enig aandacht aan de riem geen verspeelde moeite. Ook is het mooi als het goed metst met je schoenen.

Leyva

Modische riemen klassiek en zeer stijlvol.

Een goed geklede man herken je aan zijn sokken. Een meer dan goed geklede man herken je aan zijn schoenen in zamen spraak met zijn sokken. Het gaat daarbij om harmonie. Zowel de sok als de schoen komen meer tot hun recht bij een fraaie afstemming. Effio doet een handreiking.

VALT LEYVA U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Mason’s

Mooi, subtiel, verfijnd.

Een Italiaanse broeken fabrikant die verfijnd is tot in elk detail en vaak als een opmaat gemaakte broek aanvoelt. De details is waar het om gaat.

Hom Underwear

Geniet van het beste.

De H01 boxer of zoek je een V- of R-hals T-shirt dat hebben wij van dit verfijnde kwaliteit’s merk verwacht niet veel kleur wij gaan vooral voor basis.

Secrid

Bescherm je eigendommen goed!

Iedereen heeft een of meerdere RFID kaart(en) dan is het onverstandig als jij nog geen Secrid kaarthouder hebt. Vraag je omgeving:).

Schoenen

De schoen in jouw kleur.

Bij jouw maatpak die niemand heeft past een Miotinto schoen in jouw eigen kleur. Je kunt uit veel kleuren en/of kleurcombinaties kiezen of nog aparter stel je eigen kleur samen.