Maatkleding de mogelijkheden.

Jou ontwerp!

Maatkostuum
Trouwkostuum

Maatkostuum.

De keuze voor een maatkostuum neem je weloverwogen, de rede kan verschillend zijn. Een speciale aangelegenheid bv een bruiloft, sollicitatie of een feest. Een uniek moment Of voor je werk, wat de rede ook is je kleding is een uitdrukking van je voorkomen. Een strak getailleerd op maat gemaakt kostuum accentueert een bewuste en standvastige houding. Of heb je liever een ruimvallend maatkostuum de keuze is geheel aan jou. Alles kan voor ieder postuur. Een opmaat gemaakt pak wordt vaak gezien als luxe, als je onze prijzen ziet is het voor bijna iedereen weggelegd om deze luxe te kunnen ervaren. Je hebt al een kostuum helemaal op uw lichaam aangemeten voor € 429,-. Alle collecties, Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade worden op een ambachtelijke maakwijze vervaardigt, volgens een traditioneel Italiaans concept. Dat betekent dat het patroon van een colbertje de natuurlijke lijnen van het lichaam volgen en ‘op het lichaam’ worden gedragen wat een zeer comfortabel draag comfort geeft en ook nog eens een zeer chique uitstraling. Wij werken uitsluitend met Italiaanse stoffen die van nature een natuurlijke, zachte en soepele eigenschappen hebben en licht in gewicht zijn. Wat je maat en lichaamsbouw ook is, maatwerk is er voor iedereen van groot tot klein, ook voor jou!

Colbert op maat.

Het dragen van losse jasjes is de laatsten tijd ongelofelijk snel in populariteit toegenomen. Een jasje op maat kan je los dragen op kantoor, binnenshuis, op feestjes, tijdens etentjes… Het wordt heden ten dage als algemeen geaccepteerd kledingstuk gezien. Zowel chic en formeel, als sportief en informeel. Breek het pak en geef een eigentijdse twist aan je moment. Stel je eigen colbert samen volledig op maat. Het verschil zit in de details: de stofkwaliteit, het dessin, de voering, Verrassende stiksels, bijzondere knopen…… Ontwerp je eigen colbert geheel naar jouw ideeën. Wij helpen u graag bij het creëren van een elegante pasvorm en een stijlvol, eigentijds design dat bij jouw past. Je hebt al een colbert helemaal op uw lichaam aangemeten vanaf: € 289,-. Je hebt keuze uit meerdere stofkwaliteiten vanaf super 80 tot super 170. Ook is de maakwijze (lees draagcomfort en luxe) door u zelf te bepalen. Zo kunt u o.a. kiezen uit Semi Traditioneel, Traditioneel, Full canvas, Handmade en Unconstructed, Ervaar de luxe van puur maatwerk en je wilt zeker niet anders meer. Je ontwerp is rond de vier weken pasklaar bij ons binnen.

Make my day!

Maat Colbert

Maat shirt

Maak jij je shirt Persoonlijk?

Naast het maatkostuum, -colbert heb je bij ons, van den Broek herenmode, ook de mogelijkheid om een maatshirt geheel naar jouw wensen en ideeën te laten maken. Personaliseer je maatshirt door zelf o.a. je manchetten, kragen en monogram te kiezen. Een overhemd op maat gemaakt geeft je het gevoel van authenticiteit en eigenheid. Daar iedereen uniek is kan een standaard overhemd je nooit de fit bieden die je kan verwachten van een maat overhemd daarbij heb je ook de keuze uit de mooiste Italiaanse stoffen geleverd door één van de beste stoffenleverancier ter wereld, Thomas Mason. Een maatoverhemd begint bij ons vanaf € 99,-

Maat shirt

Jou ontwerp!

Maat jeans

Maatkostuum.

Denim op maat gemaakt! Ons doel is om jou de perfect passende one-of-a-kind jeans cq spijkerbroek aan te kunnen bieden. Naar onze overtuiging de enige manier om dat echt voor elkaar te krijgen is een op maat gemaakt jeans. Waarmee je niet alleen de aller beste comfort en luxe creëert ook je uitstraling is er eentje om een puntje aan te zuigen. De jeans stoffen die we gebruiken komt van de beste jeansstoffen wever van dit moment candiani die ook nog eens zeer milieu bewust te werk gaat. Buiten de pasvorm en fit zijn er diverse details aan te passen. dan hebben we het over o.a. de achterzakken, rist of knoopsluiting, kleur van de diverse stiksels, je initialen en je kunt meer tekst kwijt dan je denkt.

Maatkostuum

Handgemaakte en hand-finished Italiaanse schoenen.

Bij van den Broek Herenmode zijn we er trots op dat we handgemaakte, op bestelling gekleurde Italiaanse schoenen toegankelijker en betaalbaar kunnen aanbieden. Ben je op zoek naar een paar schoenen in een bepaalde kleur? Neem geen genoegen met bijna perfect, wanneer je nu de perfecte match tussen uw schoenen en outfit kunt maken. Werk je onderscheidende persoonlijkheid af met een paar schoenen die je karakter niet alleen aanvullen, maar ook verheffen. Het is deze finesse die de geest van een echte heer bepaalt.

Hand gekleurde schoenen

GEÏNTERESSEERD?

Maak nu een afspraak.

Laat jou nieuwe kostuum speciaal voor jouw maken. En dat precies zoals jij dat wil. Voor je bruiloft, zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt. Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Klik op een van de links om naar de juiste webpagina te gaan.

Maatkostuum

Luxe, Chique, Trendy of anders

Een maatkostuum voor jouw bruiloft, je werk of bedenk het. De mogelijkheden zijn eindeloos van klassiek tot extravagant en alles daar tussen in.

Trouwkostuum

De dag van je leven.

Wil je een trouwkostuum die niemand anders heeft met een pasvorm speciaal voor jou gemaakt, dan is een maatpak misschien iets voor jou!

Colbert

Je eigen beperkingen zijn je limiet.

Maatwerk is een feest om te dragen maar een Unconstructed colbertje opmaat overtreft alles. Of wil je juist wat chiquer half of full canvas? Het is aan jou.

Smoking

Luxe, Chique en anders.

Kies zelf een smoking, dinner jacket of alleen een los smoking jasje. De mogelijkheden zijn eindeloos, van klassiek tot extravagant. Jij bepaalt jouw stijl.

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp zelf en eenvoudig tot in de kleinste detail jouw eigen shirt. Uiteraard is ook de pasvorm geheel aan te passen naar jouw eigen stijl en wensen.

Chino op maat

Bepaal zelf hoe jouw chino eruit ziet en zit.

Mocht je niet kunnen slagen omdat jouw kleur, model, detail of maat in onze grote collectie niet te vinden is, dan is dit de oplossing. Laat jouw broek speciaal voor jou maken, naar eigen wensen en ideeën.

Maat Jeans

Maak de perfecte jeans.Met de mooiste denim stoffen ontwerp je eenvoudig tot in de kleinste detail jouw jeans. Ook de pasvorm kun je geheel aanpassen zoals jij die wenst.

Schoenen

De schoen in jouw kleur.

Bij jouw maatpak die niemand heeft past een Miotinto schoen in jouw eigen kleur. Je kunt uit veel kleuren en/of kleurcombinaties kiezen of nog aparter stel je eigen kleur samen.