Digel

Digel

Een internationaal modemerk met een innovatieve visie en een creatieve geest. De hoge normen o.a. op duurzaamheid bepalen het handelen van Digel – dag in, dag uit. Digel richt zich op individualisten met een gevoel voor kwaliteit, voor wie het vertrouwen van stijl en betaalbare eigentijdse kleding voor elke gelegenheid van essentieel belang is.

Naar de webshop

Sportief modern of modern stijlvol waar ga jij voor?

Schoenen & colberts.

Digel

Digel heeft een scherp gevoel voor de laatste trends, ze voegen modieuze accenten toe en zijn altijd in harmonie met de tijd. De producten van Digel bieden hoge kwaliteit en maximaal draagcomfort tegen een aannemelijke prijs. Wij, van den Broek herenmode, voeren dit seizoen Colberts en sportieve sneakers/schoenen van dit modelabel.

Digel

Mode voor jou!!

Elegante najaar cq zomer colberts uni, geruit of met een klein werkje ontworpen met oog op Style en kwaliteit tot in de kleinste details, gecombineerd met een stonewashed jeans of een slanke chino of 5-pocket creëer je een volledig moderne look voor zakelijk en/of vrije tijd. Een sportieve veter of laars sneaker met de juiste riem maken jouw outfit compleet.

VALT DIGEL U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.Wat je ook zoekt Bugatti heeft het zeer waarschijnlijk in huis met vooral jacks en jassen. Veel is af en toe verrassend maar altijd degelijk, je koopt geheid kwaliteit tot in ieder detail.</span

Falke

Tiaco Airpoort en sensitief.

Kwaliteits sokken uitgevoerd in wol met katoen (airpoort) of 100% Katoen (tiaco) en wol, katoen en polyester (Sensitief). Altijd voorradig in diversen kleuren.

Gardeur

Netjes, functioneel en alledaags.

Broeken in optima forma, kwaliteits broeken met een perfecte pasvorm. Verkrijgbaar in vele maten. Vooral de Benny is bij ons een topper.

Olymp

Diversiteit,innovatief en gemak.

OLYMP staat voor compromisloze kwaliteit bij materiaal en verwerking, uitmuntende draag- en onderhoudsvoordelen, zoals strijkvrij.