Digel

Digel

Sportief modern of modern stijlvol waar ga jij voor?

Een internationaal modemerk met een innovatieve visie en een creatieve geest. De hoge normen o.a. op duurzaamheid bepalen het handelen van Digel – dag in, dag uit. Digel richt zich op individualisten met een gevoel voor kwaliteit, voor wie het vertrouwen van stijl en betaalbare eigentijdse kleding voor elke gelegenheid van essentieel belang is.

Digel

Colberts.

Digel heeft een scherp gevoel voor de laatste trends, ze voegen modieuze accenten toe en zijn altijd in harmonie met de tijd. De producten van Digel bieden hoge kwaliteit en maximaal draagcomfort tegen een aannemelijke prijs. Wij, van den Broek herenmode, voeren dit seizoen Colberts en sportieve sneakers/schoenen van dit modelabel.

Digel

Mode voor jou!!

Elegante stijlvol colberts in uni, geruit of met een klein werkje ontworpen met oog op Style en kwaliteit tot in de kleinste details. Een jasje gecombineerd met een stonewashed jeans of een slanke chino je creëer een volledig moderne look voor zakelijk en/of vrije tijd. Een sportieve sneaker met de juiste riem maken jouw outfit helemaal compleet.

VALT DIGEL U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Carl Gross
Bugatti
Mason’s Broeken