Pierre Cardin

Pierre Cardin

Naast de, bij ons, altijd op voorraad en zeer succesvol zijnde standaard broeken zoals de Deauville en Lyon, hebben wij ieder seizoen opnieuw een grote collectie 5-pocket broeken en jeans in verschillende wassingen en kleuren. Creatief ontworpen en zeer comfortabel dragend, maakt de Pierre Cardin broek een bijzonder merk. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van Pierre Cardin gaan de broeken extra lang mee. De beste materialen zorgen ervoor dat de broeken lekker en comfortabel zitten, dit mede door de toevoeging van een klein beetje stretch aan het denim. Vooral de futureflex verliest zijn stretch niet en blijft daardoor altijd mooi in model. De jeans zit niet alleen fijn, ze zijn ook nog eens ontzettend veelzijdig! Je kunt hem casual dragen met bv een t-shirt, maar zeker ook zakelijk met een overhemd en je favoriete colbert. Een bijzondere merk ontstaan niet zomaar, maar komen langzaam tot leven!

De perfecte pasvorm!

FutureFlex de nieuwe stretch dimensie!

Pierre Cardin

FutureFlex is een zeer innovatieve stof voor de jeans. Een belangrijkste kenmerk van FutureFlex is zijn flexibiliteit met een ongekend herstellend vermogen, hierdoor verkrijg je een ongelofelijk comfortabel draag comfort! FutureFlex is een jeans technologie die tot in de perfectie is ontwikkeld voor denim textiel. Futureflex is een praktische combinatie van krimp, groei en elasticiteit, het garen bestaat uit een gelaagd polyester vezel omhuld door katoen deze eigenschappen bieden ongelofelijke voordelen: zacht met een natuurlijke uitstraling en een gevoel van puur katoen.

Pierre Cardin

5-Pocket jeans.

Pierre Cardin is een van de meest bekende merken ter wereld. Het merk biedt een hoge mate van commerciële en geraffineerde designer wear. Pierre Cardin is gemaakt voor mannen die er zowel in hun vrije tijd als zakelijk op hun best uit willen zien, die belang hechten aan een perfecte pasvorm en een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dit zijn eisen die wij van al onze merken verwachten!

FAQ items aan het laden...

VALT PIERRE CARDIN U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Gardeur

Netjes, functioneel en alledag.

 

Broeken in optima forma, kwaliteits broeken met een perfecte pasvorm, verkrijgbaar in vele maten. vooal de benny is bij ons een topper.

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.

 

Wat je ook zoekt bugatti heeft veel af en toe verrassend meestal degelijk maar altijd koop je kwaliteit tot in ieder detail.

Olymp

Gemak, kwaliteiten diversiteit.

 

De keuzen is reuzen. Diversiteit in de pasvormen van super slank tot net iets meer. Maar ook de designs zijn zeer divers van uni tot printjes ieder seizoen opnieuw compleet anders.

Lyle & Scott

Modern, strak en functioneel.

 

Modern ontwerp doordrenkt met tradities. Ontworpen met een doordachte visie. strak eigentijds!

Gardeur

Netjes, functioneel en alledag.

Broeken in optima forma, kwaliteits broeken met een perfecte pasvorm, verkrijgbaar in vele maten. vooal de benny is bij ons een topper.

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.

Wat je ook zoekt bugatti heeft het zeer waarschijnlijk in huis wij vooral jacks en jassen. Veel is af en toe verrassend maar altijd degelijk je koopt geheid kwaliteit tot in ieder detail.

Olymp

Diversiteit innovatief en gemak.

OLYMP staat voor compromisloze kwaliteit bij materiaal en verwerking, uitmuntende draag- en onderhoudsvoordelen, zoals strijkvrij.

Lyle & Scott

Modern, strak en functioneel.

Modern ontwerp maar zeker ook doordrenkt met Engelse tradities. Altijd ontworpen met een doordachte visie, strak en eigentijds voor jong en oud.