Mason’s

Mason’s

Mason’s is een Italiaans modemerk opgericht in de jaren 70. Mason’s staat bekent als de chino expert. Het merk hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit’ s broeken. Daarbij wordt geprobeerd zoveel mogelijk milieu bewust te produceren. De Mason’s broeken worden met een sterk Italiaanse ambachtelijke traditie ontworpen en gemaakt. De broeken moet daarbij stevig zijn en tegen een stootje kunnen maar wel zacht aanvoelen. Ook dit najaar en winter seizoen 2019 ga je voor een persoonlijk advies en een ruime keuzen Mason’s broeken naar van den Broek Herenmode, wij staan altijd voor je klaar!

Koop je Mason’s broeken online hier.

Gestyled op zijn Italiaans.

Uitdagend en simpel maar chique in ontwerp.

Mason’s

Ieder seizoen opnieuw levert Mason’s katoenen broeken in de gebruikelijke mode kleuren, met een werkje een print of gewoon in een effen kleur. Zoals eerder geschreven hebben wij een ruime collectie Mason’s in huis. Ook dit seizoen hebben wij 5-pocket jeans van Mason’s in de collectie. De broeken, jeans en chino’s hebben vaak een ‘used look’ wat de kleding een bijzondere uitstraling geeft. Veelal gemaakt van zacht gewassen katoen, dit zorgt voor een zeer comfortabele dracht en een verfijnde uitstraling (Italiaanse stijl). De collectie is over het algemeen casual sportief. Hecht jij waarde aan kwaliteit en wil je stijlvol gekleed gaan!?! Kom langs en ervaar het Mason’s gevoel, mocht je die nog niet ervaren hebben, anders weet je precies waar we het over hebben.

Mason’s

Vrijheid, individualiteit en onafhankelijkheid.

Mason’s is ontworpen voor de internationale consument die veel waarde hecht, aan kwaliteit, stijl, draagcomfort en mode. Dat maakt Mason’s tot een uniek merk dat de Italiaanse luxe belichaamt. Daarom ook past Mason’s zo goed bij van den Broek herenmode. Een chino is de perfecte broek die tussen de casual jeans en de zakelijke pantalon in zit. Een veelzijdige broek waarmee elke look gecreëerd kan worden, zowel zakelijk als casual. Kom langs in de Cronjéstraat en ervaar dat!

Koop je Mason’s online hier.

VALT Mason’s U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Effio

Luxe, chic en verfijnd anders.

Deze Kwaliteits sokken zijn kleurrijk maar dan net even anders dan gewoonlijk maar zeker fris en mode bewust.

Tramarossa

Luxe, Chic, verfijnd Italiaans.

Ontstaan door studies tussen de klassiek Italiaanse kleermakers en denim producenten. zo is de allerbeste jeans ter wereld ontstaan.

Peuterey

High-end made in Italy.

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel, wat je ook doet 24/7.

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabele en gebreide modieuze korte en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol. En dat ook nog eens strijkvrij, wat zoek je nog meer!