Olymp

Olymp

OLYMP, het overhemdenmerk met de meest dynamische ontwikkeling van de laatste jaren in heel Europa. Dit Duitse familie modelabel heeft in 1951 de deuren geopend en staat nu vooral bekent om zijn strijkvrije overhemden. Vandaag de dag worden de shirts van Olymp in meer dan 40 landen wereldwijd verkocht en heeft de omzet zien groeien tot inmiddels 258 miljoen euro in 2017. Olymp is een echt mannen merk en staat daarbij voor compromisloze kwaliteit bij zowel materiaal en verwerking. Olymp heeft uitmuntende draag- en onderhoudsvoordelen alsmede een optimale prijs-/ prestatieverhouding en natuurlijk voor een overtuigende modieuze uitdrukkingskracht. Olymp werkt zeer milieubewust en zorgt ook voor goede arbeidsvoorwaarden voor zijn personeel ze werken ook alleen samen met leveranciers die dat ook alleen doen. Daarom ook dat Olymp de Oeko-Tex 100 standaard hanteert.

Een wereld product gecombineerd met gemak, gewoon bij van den Broekherenmode.

Maak jij met jouw uitstraling een statement!

Olymp

Een modieus en verfijnd voorkomen geeft geeft je een zelfbewuste uitstraling en is een statement naar je omgeving. Dit gaat op voor je zakelijke outfit als in je vrije tijds momenten. Succes is een kwestie van voorkomen gecombineerd met individueel talent. Met Olymp kan je dat doen door middel van drie verschillende pasvormen: de Luxor Comfort Fit heeft een heerlijk ruime pasvorm. Daarnaast hebben wij de Luxor Modern Fit dit shirt is licht getailleerd voor een modieuze moderne look maar zonder al te veel in te leveren in de bewegingsvrijheid. De OLYMP Level 5 shirts hebben een strakke Slim-Fit pasvorm met bijna altijd een heerlijk zachte stretch (ideaal voor de moderne slanke man). de OLYMP Luxor overhemden zijn kreuk en strijkvrij: wassen, drogen en klaar.

Olymp

Strijk- en kreukvrije businesslijn shirts van „OLYMP Luxor”

De strijkvrije overhemden van Olymp zijn van absolute topkwaliteit, niemand houd van strijken, enkelingen daargelaten, vandaar dat de volledig strijkvrije LUXOR serie van Olymp zo’n succes zijn, ze zijn er in de modellen comfort Fit (ruime pasvorm), Modern Fit (Modieus getailleerd) en Olymp level Five (Body Fit Strak getailleerd). Droog zijn de hemden al goed glad. Eventueel resterende kreukels worden door uw lichaamswarmte tijdens het dragen vanzelf glad. Dit alles overigens zonder consequenties voor het draag comfort. Alle stoffen zijn 100% Katoen. De vezels van het katoen heeft een speciale behandeling gehad. Indien u toch wilt strijken, vermijd dan te hete strijkijzers (maximaal 2 stippen). Boorden en manchetten slechts kort en binnenstebuiten strijken.

VALT OLYMP U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Desoto
Hugo Boss
Bugatti