Welkom bij van den Broek herenmode

WELKOM BIJ VAN DEN BROEK HERENMODE

Wij mogen u weer ontvangen,

Zeer gewaardeerde klant, vanaf woensdag 3 maart mogen wij u eindelijk weer ontvangen en wat hebben we er weer zin in!! De winkel is er klaar voor de mensen op de vloer zijn er klaar voor en ik denk u ook wel! Helaas zitten aan uw bezoek wel wat spelregels vast.  Als u een afspraak bij ons maakt moet dat minimaal 4 uur van te voren zijn. Bij ons binnen bent u verplicht een mondkapje te dragen en proberen de 1,5 m afstand tot de verkoper te nemen.

Hieronder kunt u uw afspraak inplannen. Op deze manier houden wij ook de maximaal toegestaan aantal personen in acht. Mocht u de afspraak liever telefonisch maken kunt u ons altijd bereiken op 023-5253931

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met vriendelijke groet,

Bob van den Broek

Waar zijn wij

Kom ons snel een keer bezoeken op het volgende adres

Onze locatie

Van Den Broek Herenmode, Generaal Cronjestraat 98-102, 2021 JL Haarlem

Bel ons

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken

Bel ons vandaag!

Telefoon nummer

(+31) (0)23-5253931

Stuur ons een email

Stuur ons een email en we zullen zo snel mogelijk reageren.

OPENINGSTIJDEN

  • MAANDAG                              13:00     –     18:00

  • DINSDAG                                09:00     –     18:00

  • WOENSDAG                           09:00     –     18:00

  • DONDERDAG                         09:00     –     18:00

  • DONDERDAGAVOND             Gesloten.

  • VRIJDAG                                 09:00     –     18:00

  • ZATERDAG                              09:00     –     17:00

  • ZONDAG*                                 12:00     –     17:00

  • *Elke laatste zondag van de maand geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

  • *Buiten openingstijden zijn we alleen open op afspraak ook ’s avonds en alleen één klant tegelijk.

Over ons

In de jaren 30 van de vorige eeuw begon onze overgroot opa zijn eerste herenmode winkel op het huidige adres. In de jaren 70 opende we nog een winkel in het winkelcentrum van Schalkwijk daar hebben we tot en met 2010 een vestiging gehad.
Met ons uitgebreide assortiment aan top herenmode merken en het breed scala aan stijlen vind je bij ons alles voor je geheel nieuwe outfit. tevens zijn wij gespecialiseerd in maat kleding waaronder Kostuums, colberts en alle type broeken (jeans, katoen linnen en wol). Of je nu opzoek bent naar een casual- of een geklede outfit voor een meer formele gebeurtenis, dit alles kun je bij ons vinden. Kenmerkend voor van den Broekherenmode is de persoonlijke aandacht en de ruime vakkennis van ons ervaren personeel.

WIE, WAT, WAAR

Heb je een vraag of kom je langs!

Wil je de winkel bezoeken? Ons adres is generaal Cronjéstraat 98 – 102. Onder staan de openingstijden. Handig om te weten van maandag t/m vrijdag  is de Cronjéstraat open voor autoverkeer, op zaterdag en zondag is de straat voor gemotoriseerd verkeer geopend tot 11.00. en kunt u tegen betaling parkeren, daarna gaan de paaltjes erin en is de straat alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Wil je zeker zijn van een parkeerplek! Er is een prachtige Cronjé parkeergarage onder de voormalige Ripperda kazerne en vandaar is het een klein stukje lopen naar onze winkel. De inrit van de parkeergarage is te vinden aan de Kleverlaan 12 en op de Schoterweg zit de voetgangers in en uitgang.

HEEFT U EEN VRAAG?

Stuur ons een email