Denim Defined CJC jeans

Denim Defined CJC

Ons doel is om jouw de perfect passende one-of-a-kind jeans aan te kunnen bieden. Echter is er maar een manier om dat echt goed voor elkaar te krijgen. Omdat er geen twee mensen het zelfde zijn, kan je dat alleen realiseren door een op maat gemaakte jeans. Dit speciaal en alleen voor jouw met de wensen die jij hebt. En als je dat doet moet je het ook goed doen, Denim defined is dat gelukt! Je krijgt een jeans van de allerbeste denim stof die er te krijgen is, met de comfort die jij wil, m.a.w. super strak of juist niet jij bepaalt en dit alles met een afwerking op een super de luxe niveau tot in de kleinste details.

Jouw spijkerbroek op maat gemaakt!

Boek je afspraak

GEPERSONALISEERDE JEANS VOOR MANNEN!

Boek je afspraak

Denim Defined CJC

Als jij echt onderscheidend wil zijn ga je voor maatwerk! Maak een jeans die gepersonaliseerd is naar jouw wensen en ideeën. Ook de fit is speciaal aangepast zoals jij dat wil. Alle maat onderdelen van je jeans zijn aan te passen. Wil je slim fit of juist niet alles kan. Kies je stof, wassing, Rits of knoop sluiting en de kleur daarvan, kleur van de stiksels, alle stiksels in je jeans kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd, type achterzak, kleur leren label achter op de jeans en de tekst die daar opkomt. Je persoonlijke ontworpen denim is in drie weken bij ons binnen.

Design je eigen spijkerbroek.

Denim Defined CJC

Met deze denim opzet kan je een unieke spijkerbroek samen stellen en heb je de mogelijkheid om de perfecte pasvorm voor jou te realiseren. Je hebt de mogelijkheid om op eindeloze veel manieren jou jeans te personaliseren. Al je gemaakte keuzes worden opeen veilige manier opgeslagen in onze database, waarmee je in de toekomst gemakkelijk herhaalbestellingen kunt doen.

GEÏNTERESSEERD?

Maak, geheel vrijblijvend een afspraak.

Ontwerp je eigen jeans en laat jouw jeans speciaal voor jouw maken precies zoals jij dat wilt. Wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt.

Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Contactgegevens

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (optie)

Aanvullende informatie/vragen

Datum (optie) Op maandag vanaf 13.00 uur en alleen op de laatste zondag van de maand

      Gewenste aanvangstijd (optie)

VALT DENIM DEFIND CJC U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp zelf en eenvoudig tot in de kleinste detail jou eigen shirt uiteraard is ook de pasvorm geheel aanpassen naar jou eigen stijl en wensen.

Colbert

Je eigen beperkingen zijn je limiet.

Maat werk is een feest om te dragen maar een Unconstructed colbertje opmaat overtreft alles. Of wil je juist wat chiquer half of full canvas het is aan jouw.

Hiltl

Duitse degelijkheid met Italiaanse verfijning.

Altijd innovatiever dan een ander. Dit zorgt ervoor dat elke klant die een hiltl pantalon koopt het gevoel krijgt dat de pantalon speciaal voor hem op maat is gemaakt.

Schoenen

De schoen in jou kleur.

Bij jouw maatpak die niemand heeft past een Miotinto schoen in jouw eigen kleur. Je kan uit veel kleuren en of kleurcombinaties kiezen of nog aparter stel je eigen kleur samen.