Denim Defined  Maat jeans

Denim Defined CJC

Jouw spijkerbroek op maat gemaakt!

Ons doel is om jouw de perfect passende one-of-a-kind jeans aan te kunnen bieden. Echter is er maar een manier om dat echt goed voor elkaar te krijgen. Omdat er geen twee mensen het zelfde zijn, kan je dat alleen realiseren door een op maat gemaakte jeans. Dit speciaal en alleen voor jouw met de wensen die jij hebt. En als je dat doet moet je het ook goed doen, Denim defined is dat gelukt! Je krijgt een jeans van de allerbeste denim stof die er te krijgen is, met de comfort die jij wil, m.a.w. super strak of juist niet jij bepaalt en dit alles met een afwerking op een super de luxe niveau tot in de kleinste details. Is dit allemaal te veel! Je kan ook een standaard door ons ontworpen CJC jeans kopen, zie button hier onder.

Denim Defined CJC

GEPERSONALISEERDE JEANS VOOR MANNEN!

Als jij echt onderscheidend wil zijn ga je voor maatwerk! Maak een jeans die gepersonaliseerd is naar jouw wensen en ideeën. Ook de fit is speciaal aangepast zoals jij dat wil. Alle maat onderdelen van je jeans zijn aan te passen. Wil je slim fit of juist niet alles kan. Kies je stof, wassing, Rits of knoop sluiting en de kleur daarvan, kleur van de stiksels, alle stiksels in je jeans kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd, type achterzak, kleur leren label achter op de jeans en de tekst die daar opkomt. Je persoonlijke ontworpen denim is in drie weken bij ons binnen.

Design je eigen spijkerbroek.

Denim Defined CJC

Met deze denim opzet kan je een unieke spijkerbroek samen stellen en heb je de mogelijkheid om de perfecte pasvorm voor jou te realiseren. Je hebt de mogelijkheid om op eindeloze veel manieren jou jeans te personaliseren. Al je gemaakte keuzes worden opeen veilige manier opgeslagen in onze database, waarmee je in de toekomst gemakkelijk herhaalbestellingen kunt doen.

GEÏNTERESSEERD?

Maak, geheel vrijblijvend een afspraak.

Ontwerp je eigen jeans en laat jouw jeans speciaal voor jouw maken precies zoals jij dat wilt. Wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt.

Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

VALT DENIM DEFIND CJC U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Tramarossa
Paul & Shark
Gran Sasso