Smoking op maat gemaakt

“DRESS TO IMPRESS!”

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maatsmoking

Net zoals je een kostuum op maat kunt laten maken behoort een maatsmoking tot de mogelijkheden. Wij zijn het adres voor maatkleding in Haarlem en bestaan al meer dan 80 jaar, al onze tailors zijn zeer ervaren en werken al jaren bij ons. Niet alleen voor een standaard smoking ook voor iets speciaals kom je naar van den Broek herenmode. Een opmaat gemaakte smoking zit superieur en uitermate comfortabel. Uiteraard adviseren wij je ook op maat.

Smoking op maat

“Made With Care For You”

Een opmaat gemaakte smoking kan ook op diverse manieren gemaakt worden je hebt de keuzen uit Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade en worden allemaal volgens de ambachtelijke manier gemaakt dit alles volgens het traditioneel Italiaanse concept. Dat betekent dat het patroon van het smoking jasje de natuurlijke lijnen van het lichaam volgt. Wat op het lichaam gedragen heet, dit geeft een zeer comfortabel draag comfort en geeft een zeer chique uitstraling. Alle stof waar je uit kunt kiezen zijn uitsluitend van Italiaanse makelij die hebben van nature een zachte en soepele eigenschappen. Tevens zijn ze licht in gewicht. Naast een goed patroon, model en stof voor de buitenzijde is het binnenwerk van groot belang, daarom bepaalt niet alleen de stof maar ook de maakwijze.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maakwijze Maatkostuum

Wat zijn de onderlinge verschillen

KLIK HIER

Stap voor stap

Wat kan je verwachten!

KLIK HIER

Maatsmoking

Je hebt wat te kiezen.

Gebruikelijk is een smoking in zwart, blauw of wit daar in hebben we per kleur tientallen keuzen mogelijkheden (wit wel beduidend beperkter) buiten de gangbare kleuren en stoffen kan je bij ons van den Broek herenmode uit een paar duizend verschillende stofstalen kiezen van uni met designs dit alles in diverse kleuren. Je kan van ieder stofje een smoking maken jij bepaalt. Wij werken uitsluitend en alleen met Italiaanse stoffen. Ons aanbod van stoffen bestaan uit zuiver scheer wol van super 80 tot super 180 of juist een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van bijvoorbeeld scheerwol, cashmere wol, zijde, katoen, linnen, etc.

GEÏNTERESSEERD?

Maak nu een afspraak.

Laat jij jou smoking speciaal voor jouw op maat maken en dat precies zoals jij dat wilt voor je bruiloft, zakelijk of gewoon omdat jij het leuk vind. Wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt. Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Maatkostuum

Personaliseer jou kostuum

Ieder maatwerk onderdeel, of dat nu een smoking is of alleen een smoking-jasje, personaliseren we geheel naar jouw wensen. Er zijn zeer veer details die je geheel naar jouw eisen/smaak kunt vormgeven dan hebben we het onder anderen over knopen, stiksel afstand, type en de kleur, revers smal standaard of breed en punt, gewoon of sjaal-kraag of juist een ander kleur zoals standaard bij een smoking. Zo kunnen we eindeloos verder gaan, maar bedenk het en wij kunnen het voor je realiseren. Dit proces klinkt lastig en ingewikkeld je hebt zoveel keuzes te maken niets is minder waar, met de begeleiding en adviezen van onze tailors lopen we daar makkelijk en ontspannen doorheen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Wil jij alleen het allerbeste voor jou lichaam.

Bekijk dan ook deze mogelijkheden.

Trouwkostuum
Shirt op maat
Trouwkostuum