Smoking op maat gemaakt

“DRESS TO IMPRESS!”

Maatsmoking

Bij van den Broek herenmode in Haarlem kun je terecht voor op maat gemaakte kleding, waaronder ook maatsmokings. Ons bedrijf bestaat al meer dan 90 jaar en al onze tailors zijn zeer ervaren en werken al jaren bij ons. Of je nu op zoek bent naar een standaard smoking of iets speciaals, wij helpen je graag. Een maatsmoking biedt superieur comfort en zit perfect. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag op maat, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Smoking op maat

“Made With Care For You”

Bij het op maat laten maken van een smoking zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals Semi-traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade. Ongeacht welke optie je kiest, worden alle smokings volgens de ambachtelijke Italiaanse methode gemaakt. Hierbij wordt het patroon van het smoking jasje aangepast aan de natuurlijke lijnen van het lichaam, wat zorgt voor een zeer comfortabel draagcomfort en een chique uitstraling. De stoffen die we gebruiken zijn uitsluitend van Italiaanse makelij en hebben van nature een zachte en soepele textuur. Bovendien zijn ze lichtgewicht. Naast het patroon, het model en de stof voor de buitenzijde is ook het binnenwerk van groot belang bij het bepalen van de kwaliteit van de smoking.

Maakwijze Maatkostuum

Wat zijn de onderlinge verschillen

KLIK HIER

Stap voor stap

Wat kan je verwachten!

KLIK HIER

Maatsmoking

Je hebt wat te kiezen.

Bij van den Broek herenmode bieden we een ruime keuze aan kleuren voor smokings, waaronder zwart, blauw en wit. Voor deze kleuren hebben we tientallen verschillende mogelijkheden (wit is wel iets beperkter). Maar naast de gebruikelijke kleuren en stoffen hebben we ook duizenden andere opties beschikbaar. Je kunt bij ons kiezen uit uni-stoffen met verschillende designs, in diverse kleuren. Met elke stof kun je een smoking laten maken, de keuze is aan jou. We werken uitsluitend met Italiaanse stoffen en ons aanbod omvat zuivere scheerwol van super 80 tot super 180, of juist blends van verschillende materialen in diverse combinaties van bijvoorbeeld scheerwol, kasjmierwol, zijde, katoen en linnen.

GEÏNTERESSEERD?

Maak nu een afspraak.

Laat jij jou smoking speciaal voor jouw op maat maken en dat precies zoals jij dat wilt voor je bruiloft, zakelijk of gewoon omdat jij het leuk vind. Wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt. Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Maatkostuum

Personaliseer jou kostuum

Bij van den Broek herenmode personaliseren we elk maatwerk onderdeel, of het nu gaat om een complete smoking of alleen een smoking-jasje, helemaal naar jouw wensen. Er zijn talloze details die je volledig kunt aanpassen aan jouw eisen en smaak. Hierbij kun je denken aan knopen, stiksels, afstand tussen de stiksels, type knoop en kleur, de breedte en het type revers (smal, standaard of breed en puntig), en of je een gewone of een sjaalkraag wilt, of zelfs een ander kleur, zoals gebruikelijk is bij een smoking. We kunnen eindeloos doorgaan, maar wat je ook wilt, wij kunnen het voor je realiseren. Het klinkt misschien ingewikkeld om al deze keuzes te maken, maar met de begeleiding en adviezen van onze ervaren tailors lopen we hier makkelijk en ontspannen doorheen.

Wil jij alleen het allerbeste voor jou lichaam.

Bekijk dan ook deze mogelijkheden.

Shirt op maat