John Miller shirt’s

John Miller shirts

John Miller bied een uitgebreid scala aan echte kwaliteits shirts. De luxe John Miller shirts worden ontwikkeld vanuit een rijke Nederlandse shirttraditie en hun eigen ervaring en innovatieve visie. Naast stijlvolle dress biedt John Miller ook shirts met een modieus karakter waarbij veel aandacht is voor detailverwerking. John Miller heeft drie pasvormen: Regular / Tailorfit / Slimline: voor ieder wat wils.

Nederlands shirt specialist.

Optimale pasvorm geeft het beste draagcomfort.

John Miller shirts

Voor de shirts wordt gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige doeken en materialen. Er wordt alleen genoegen genomen met de beste pasvorm en een optimaal draagcomfort. Naast het criterium kwaliteit in de breedste zin van het woord, stelt John Miller in haar marktbenadering het element ‘service’ expliciet centraal. Een servicegerichte aanpak zorgt voor jarenlange relaties met leveranciers, klanten en consumenten. 

John Miller shirts

Voor elk draag moment een John Miller shirt

Je kunt zelfverzekerd en vol vertrouwen de deur uit omdat je er goed uit ziet en je comfortabel gekleed bent in een John Miller shirt. Dankzij de verschillende collecties kun je voor elk draagmoment een geschikt shirt kiezen. De designers van John Miller hebben zich voor voorjaar 2012 laten inspireren door de mooie details en frisse kleuraccenten uit warme oorden zoals Marrakech. Het thema van deze bijzondere collectie is Discovered Journey.

VALT JOHN MILLER U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Desoto Luxery

Blue de Gêne
Hugo Boss