Carl Gross

Carl Gross

Van origine is Carl Gross een modisch merk met een klassieke inslag. Wij verkopen voornamelijk colberts van dit merk. Sinds een aantal jaren richt Carl Gross zich ook op de wat jongere, modernere klant en daar hebben ze het merk CG-Club voor in het leven geroepen, een lijn die wij natuurlijk ook voeren. CG-club gebruikt een slankere belijning, de colberts zijn een stuk korter en voorzien van leuke subtiele details.

Voor jong en ouder!

Weg van de mainstream

Carl Gross

Carl Gross kenmerkt zich niet alleen via high-end fashion, maar ook via een niet-conventionele levensstijl, weg van de mainstream. Elk seizoen ontwerpt Carl Gross drie modethema’s die variëren van slimme elegantie tot een casual look. Het repertoire van Carl Gross omvat sterk ontworpen colberts, innovatieve kostuums en zelfs nonchalante urban outfits. Alles nabij de trend, altijd up-to-date en in lijn met de tijd. High-end fashion voor trendbewuste mannen, tegen aantrekkelijke prijzen , ook weer voor dit najaar winter 2019/20 seizoen.

Carl Gross

Overal kan je inspiratie vandaan halen.

Jonge en progressieve mannenmode, altijd een stap voor: fashion-wise. Hun visie: ‘we richten ons op de internationale catwalktrends, kijken wat hip is in Parijs, Milaan, New York en LA en gebruiken dit als inspiraties voor onze collecties’. Carl Gross dresscode: ‘Be Smart!’ Carl Gross speelt in op innovatie, uitsluitend uitgewerkte en fijn afgestemde modethema’s, luxe stoffen en complexe details: wat nu in is, is morgen weer uit.

FAQ items aan het laden...

VALT CARL GROSS U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Olymp

Gemak, kwaliteiten diversiteit.

 

De keuzen is reuzen. Diversiteit in de pasvormen van super slank tot net iets meer. Maar ook de designs zijn zeer divers van uni tot printjes ieder seizoen opnieuw compleet anders.

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.

 

Wat je ook zoekt bugatti heeft veel af en toe verrassend meestal degelijk maar altijd koop je kwaliteit tot in ieder detail.

Gardeur

Netjes, functioneel en alledag.

 

Broeken in optima forma, kwaliteits broeken met een perfecte pasvorm, verkrijgbaar in vele maten. vooal de benny is bij ons een topper.

Falke

Tiaco Airpoort en sensitif.

 

Kwaliteit’s sokken uitgevoerd in wol met katoen (airpoort) of 100% Katoen (tiaco) en wol, katoen en polyester (Sensitief). altijd voorradig in diversen kleuren.