A-dam Underwear

Adam underwear

Er is alles aangedaan om een boxer te ontwerpen waarbij tot het uiterste is gegaan om eventuele irritatie te voorkomen en een maximaal comfort te realiseren. Bij geen enkele boxer zit een maatlabel of wasvoorschriften in gestikt aan de binnenkant, alles staat op een natuurvriendelijke manier geprint aan de binnenkant van de boxer. Ook alle stiksels zijn zodanig weggewerkt voor een optimaal comfort een sterke elastiekenband en een zachte afwerking aan de binnenkant optimaliseert het gehaal.

Koop je A-dam Underwear gemakkelijk online hier

De meest comfortabele boxer!

Het eerste dat je aantrekt en het laatste wat je uittrekt.

A-dam Underwear

Een verkeerd zittende boxer kan je dwarszitten van het eerste tot het laatste moment van de dag. Terwijl een goed zittende boxer juist je hele dag kan maken. Daarom streeft Adam ernaar om de beste boxers ooit te maken. Met originele designs, ieder seizoen opnieuw, voor mannen met karakter. Die ook nog eens heel lekker zit. Want het gaat tenslotte om de inhoud. Dat begrijpen wij wel.

Adam Underwear

Adam produceert op een zo mens- en milieuvriendelijk mogelijke manier. De boxers worden gemaakt van 95% biologisch katoen gemixt met 5% elastan, voor de stretch(extra comfort). Er wordt gebruik gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit GOTS gecertificeerd katoen. Dat betekent dat katoen met GOTS certificaat zonder pesticide of chemicaliën wordt verbouwd, binnen een straal van 50 kilometer van de fabriek. Alle Adam boxers worden met de hand gemaakt.

Koop je A-dam Underwear gemakkelijk online hier

Boxers van biologisch katoen voor mannen met karakter.

VALT ADAM U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabele en gebreide modieuze korte en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol. En dat ook nog eens strijkvrij, wat zoek je nog meer!

Effio

Luxe, chic en verfijnd anders.

Deze Kwaliteits sokken zijn kleurrijk maar dan net even anders dan gewoonlijk maar zeker fris en mode bewust.

Circolo 1901

Klassiek en toch uiterst modern.

Oogt eenvoudig, authentiek maar zeer zeker origineel. Circolo 1901 is verrassend modern, gemakkelijk en bovenal buitensporig comfortabel.

Lacoste

Made in France!

Al vele jaren een vast en vertrouwd zomer kwaliteits-mode label in onze collectie. Vooral polo’s van maat 2 t/m maat 9 en ieder jaar opnieuw de juiste mode kleuren.