A-dam Underwear

Adam underwear

De meest comfortabele boxer!

Er is alles aangedaan om een boxer te ontwerpen waarbij tot het uiterste is gegaan om eventuele irritatie te voorkomen en een maximaal comfort te realiseren. Bij geen enkele boxer zit een maatlabel of wasvoorschriften in gestikt aan de binnenkant, alles staat op een natuurvriendelijke manier geprint aan de binnenkant van de boxer. Ook alle stiksels zijn zodanig weggewerkt voor een optimaal comfort een sterke elastiekenband en een zachte afwerking aan de binnenkant optimaliseert het gehaal.

A-dam Underwear

Het eerste dat je aantrekt en het laatste wat je uittrekt.

Een verkeerd zittende boxer kan je dwarszitten van het eerste tot het laatste moment van de dag. Terwijl een goed zittende boxer juist je hele dag kan maken. Daarom streeft Adam ernaar om de beste boxers ooit te maken. Met originele designs, ieder seizoen opnieuw, voor mannen met karakter. Die ook nog eens heel lekker zit. Want het gaat tenslotte om de inhoud. Dat begrijpen wij wel.

Adam Underwear

Boxers van biologisch katoen voor mannen met karakter.

Adam produceert op een zo mens- en milieuvriendelijk mogelijke manier. De boxers worden gemaakt van 95% biologisch katoen gemixt met 5% elastan, voor de stretch(extra comfort). Er wordt gebruik gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit GOTS gecertificeerd katoen. Dat betekent dat katoen met GOTS certificaat zonder pesticide of chemicaliën wordt verbouwd, binnen een straal van 50 kilometer van de fabriek. Alle Adam boxers worden met de hand gemaakt.

VALT ADAM U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken