Trouwkostuum wat kan je verwachten

Maattrouwkostuum stap voor stap.

Selecteer de stof!

Wij hebben een zeer uitgebreid palet aan stofstalen waar uit je kan kiezen. O.a. uni, ruiten, strepen, patroontjes en printen en dat alles in diverse kleurstellingen zoals blauw, grijs, rood, beige en groen vanzelfsprekend in allerlei tinten van licht tot donker. De stoffen zijn van traditioneel zuiver 100% scheerwol tot aan exclusieve mengingen met o.a. zijde, linnen, katoen, mohair of kasjmier. Alle stoffen die wij aanbieden komen uitsluitend en alleen uit Italië. De Italiaanse stoffen zijn van nature zacht en soepel tevens zijn ze licht in gewicht.

Maattrouwkostuum stap voor stap.

kies de maakwijze!

De volgende stap is de maakwijze van het trouwkostuum. Je kan kiezen voor Semi-traditioneel, traditioneel, handgemaakt, unconstructed of unconstructed-handgemaakt. Unconstructed is een optie voor als je ademend en zeer natuurlijk ogend resultaat wilt. Ook zit een unconstructed jasje als een tweede huid op je lijf tevens is deze maakwijze een stuk lichter van gewicht. een uitgebreidere beschrijving vind je hier.

Maattrouwkostuum stap voor stap.

Kies de details!

Door de vele detail aanpassingen maak je een trouwkostuum uniek en alleen van jouw bruiloft. Je kan kiezen o.a. uit 1, 2, 2 ½ en 3 knoops sluiting zowel gewoon als in een puntrevers. Ook kun je kiezen voor een shawlkraag, of wat dacht je van double breasted 4 of 6 knoops met puntrevers. De breedte van de revers kun je ook bepalen. Het gaat te ver om alle details hier op te noemen, maar enkele daarvan zijn een monogram zowel de onder de kraag als aan de binnenkant van het colbertje waar je maximaal twee regels hebt voor o.a. je trouwdatum om maar wat je noemen. Een ander detail is de keuze van je voering, meer dan honderd stalen van uni tot fantasie, waar je een keuze uit kunt maken. AMF type en kleur, schouder soort, kleur van je knoopsgaten of je eerste knoopgat van je mouw een ander kleurtje en ga zo maar door. Dit alles gaat ontspannen en rustig stap vaar stap zodat jij de tijd hebt om de juiste keuzes te maken.

Maattrouwkostuum stap voor stap.

De maat nemen.

Met meer dan 100 aanpassing’s punten in het basis patroon hebben wij de mogelijkheid om je zeer zorgvuldig en uitgebreid op te meten daar niemand het zelfde gebouwd is geeft dit de mogelijkheid om voor jouw de best mogelijke pasvorm te realiseren. Uiteraard afgestemd naar jouw wensen (superslim, slim, regular) Met als resultaat! De perfecte pasvorm, natuurlijk en optimaal draagcomfort of je nu klein of groot bent een maatpak kan echt voor iedereen.

Maattrouwkosuum stap voor stap.

Draag met plezier!

Door de manier waarop wij werken voel je meteen ter plaatsen hoe jouw kostuum gaat aanvoelen en de pasmodellen zijn volgens de laatste modetrends uitgevoerd zodat je precies weet hoe het er qua model uit komt te zien en wat jou het beste staat. Met de geruststelling wetende dat jij er op je aller best uitziet. kan je met een gerust hart genieten van de momenten die er echt toe doen.

Maattrouwkostuum stap voor stap.

Ready set go!

Voor dat je het weet, is het besluitvormings-proces voorbij en na plus minus 4 weken verwelkomen we je terug om je opmaat gemaakte trouwpak te passen dit om er zeker van te zijn dat alles geheel naar jouw tevredenheid is. Mocht er onverhoopt toch nog iets niet geheel naar wens zijn, lossen wij dat zo snel mogelijk voor je op. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Vragen?

wij hebben de antwoorden!

Ik ben geïnteresseerd in een opmaat gemaakt trouwkostuum, moet ik daar een afspraak voor maken?

Je bent van vanzelfsprekend altijd welkom om zo langs te komen, maak je vooraf een afspraak geeft dat ons de tijd en ruimt om te plannen zodat we alle tijd en aandacht voor jouw hebben.

Hoe lang duurt het totdat mijn bestelling klaar is?

het duurt gemiddeld tussen de 4 en 5 weken, niet inbegrepen een extra week voor kleine aanpassingen. Maar als het om een bruiloft gaat is verstandig 3 maanden voor de grote dag, voor de zekerheid.

Wat kost een opmaat gemaakt kostuum?

Een maatkostuum begint bij ons vanaf 429.- Euro en loopt tot High-end. Wij hebben voor iedereen genoeg keuzen. Natuurlijk, de prijs van jou kostuum hangt geheel af van de keuzen van je stof,de maak wijzen en enkele andere designopties zoals fantasie voering, anders gekleurde knoopsgaten ect.

GEÏNTERESSEERD?

Of wil je nog meer weten!

Heb je iets gezien waar je geïnteresseerd in bent of wil je meer weten, we horen het graag van je. Geef ons een belletje, stuur een e-mail of kom langs in de winkel, wij helpen graag.