Tramarossa

Tramarossa

Sartoria Tramarossa maakt jeans op sartoriale wijze. Satoriale staat voor 100 % handgemaakt, alles in de productie proces, van produceren tot levering, gebeurt in Venetië, dus echt made in Italy, in het hart van een van de meest belangrijke jeans district ter wereld. Tramarossa gaat altijd voor het beste, dat begint al bij de keuze van de grondstoffen tot het productieproces. Selvage stoffen en accessoires die allemaal met de hand zijn afgewerkt en geproduceerd in de beste ambachtelijke ateliers uit de omgeving van de fabriek van Tramarossa. Alle Tramarossa modellen worden gemaakt op de satoriale wijzen met aandacht voor de aller kleinste details tot in het extreme doorgevoerd. Tramarossa wordt gekenmerkt door tradioneel maatwerk, gecombineerd met eigentijdse pasvormen en hoogwaardige stoffen. Aanvullend op dit voegt Tramarossa constant innovaties en vernieuwingen toe. Het dagelijkse doel is altijd naar verbeteringen zoeken. Dit is absoluut de enige manier om je altijd de beste jeans ter wereld te kunnen aanbieden.

Koop u Tramarossa jeans hier

100% handgemaakte jeans uit Italië

Als je jezelf nu echt eens wil verwennen voor een langere tijd!

Tramarossa

Exclusieve heren jeans met een uitstekende pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Details zijn o.a. de luxe knoopsluiting. Deze winter hebben wij in de collectie de slim fit Leonardo, de modern fit Michelangelo en Otello. De wassingen die wij dit seizoen voeren zijn “one day”, “1 month”, 6 months en “2 years”. Van een lichte wassing (1 month) naar een meer verwassen jeans(2 Years). Volop keuze. Nieuwsgierig geworden kom eens kijken bij van den Broek Herenmode in de Cronjéstraat Haarlem en laat je verassen door die fantastische pasvorm en de kwaliteit van de denim stoffen

Tramarossa

Iedere jeans heeft zijn geheel eigen identiteit.

Elke 5 Pocket jeans heeft zo zijn eigen details, denim, wash, rivets en speciale knopen. Wat de collectie zo uniek maakt zijn de verschillende Selvage denim stoffen in verschillende washings, iedere broek zijn eigen details. De verschillende bewerkingen van de non-washed (Dry Goods) tot de super vintage wash maakt dat elke jeans verschilt van de ander. De modellen die ze deze winter (2015) van Tramarossa hebben zijn Michelangelo, Leonardo en de Otello. De Michelangelo en de Otello hebben een modern fit en de Leonardo is een slim fit. De wassingen gaan van licht naar donker Tramarossa noemt dat “one day” (donker) “6 months” (licht verwassen) tot “3 years” (sterk verwassen).

Koop u Tramarossa jeans hier

VALT TRAMAROSSA U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Circolo 1901

Klassiek en toch uiterst modern.

Oogt eenvoudig, authentiek maar zeer zeker origineel. Circolo 1901 is verrassend modern, gemakkelijk en bovenal buitensporig comfortabel.

Gran Sasso

Gemak, kwaliteit en verfijning.

Olymp is mooi. Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijkvrij. M.a.w. Premium shirts maar dan met gemak.

Olymp Signature

Gemak, kwaliteit en verfijning.

Olymp is mooi. Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijkvrij. M.a.w. Premium shirts maar dan met gemak.

Maat Jeans

Maak de perfecte jeans.

Met de mooiste denim stoffen ontwerp je eenvoudig tot in de kleinste detail jouw jeans. Ook de pasvorm kun je geheel aanpassen zoals jij die wenst.