Colbert op maat gemaakt

Kleding maken de man.

Dat gaat zeker op voor een colbertje, wil je nu Business als juist casual alles kan!

Maat colbert

Van den Broek Herenmode is het adres voor maatkleding in Haarlem wij bestaan al meer dan 80 jaar, al onze tailors zijn zeer ervaren en werken al minimaal 25 jaar bij ons. Ook een op maat gemaakt colbert behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard adviseren wij je ook op maat. Alle collecties, Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade hebben een ambachtelijke maakwijze, volgens een traditioneel Italiaanse concept. Dat betekent dat het patroon van een colbertje de natuurlijke lijnen van het lichaam volgen en ‘op het lichaam’ worden gedragen wat een zeer comfortabel draag comfort geeft en ook nog eens zeer chique uitstraling. Tevens werken wij uitsluitend met Italiaanse stoffen die een natuurlijke, zachte en soepele eigenschappen hebben en licht in gewicht zijn. Naast een goed patroon, model en stof voor de buitenzijde is het binnenwerk -net als bij mensen- van groot belang. De maakwijze, en daarnaast de stof, bepalen derhalve ook de prijs en het draagcomfort. Een op maat gemaakt colbertje (jasje) kan je bij vele gelegenheden dragen, vaak alleen al door je shirt en of broek te veranderen kan je van business-casual naar casual. Met andere woorden van chic en formeel als sportief en informeel van kantoor, feestjes en etentjes naar gewoon thuis. Stel je eigen jasje samen alle details kan je zelf bepalen de mogelijk heden zijn eindeloos. Een geheel op maat gemaakt colbertje kan bij ons vanaf 289,- euro.

Custommade Maat Colbert

Make my day!

Het dragen van losse jasjes is de laatsten tijd ongelofelijk snel in populariteit toegenomen. Een jasje op maat kan je los dragen op kantoor, binnenshuis, op feestjes, tijdens etentjes… Het wordt heden ten dage als algemeen geaccepteerd kledingstuk gezien. Zowel chic en formeel, als sportief en informeel. Breek het pak en geef een eigentijdse twist aan je moment. Stel je eigen colbert samen volledig op maat. Het verschil zit in de details: de stofkwaliteit, het dessin, de voering, Verrassende stiksels, bijzondere knopen…… Ontwerp je eigen colbert geheel naar jouw ideeën. Wij helpen u graag bij het creëren van een elegante pasvorm en een stijlvol, eigentijds design dat bij jouw past. Je hebt al een colbert helemaal op uw lichaam aangemeten vanaf: € 289,-. Je hebt keuze uit meerdere stofkwaliteiten vanaf super 80 tot super 170. Ook is de maakwijze (lees draagcomfort en luxe) door u zelf te bepalen. Zo kunt u o.a. kiezen uit Semi Traditioneel, Traditioneel, Full canvas, Handmade en Unconstructed, Ervaar de luxe van puur maatwerk en je wilt zeker niet anders meer. Je ontwerp is rond de vier weken pasklaar bij ons binnen.

Maakwijze Maatwerk

Wat zijn de onderlinge verschillen

KLIK HIER

Stap voor stap

Wat kan je verwachten!

KLIK HIER

Maat colbert

Je hebt wat te kiezen.

De collectie van van den Broek herenmode bestaat uit een paar honderd verschillende colbertstalen van uni tot en met designs stoffen dit alles in diverse kleuren en een paar duizend als je de kostuumstoffen mee neemt daar zitten ook mooie stalen in voor alleen een colbert. Alle stoffen komen uit Italië en zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Ons aanbod van stoffen bestaan uit zuiver scheer wol van super 80 tot super 180 of juist een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van bijvoorbeeld scheerwol, cashmere wol, zijde, katoen, linnen, etc.

GEÏNTERESSEERD?

Maak nu een afspraak.

Laat jouw nieuwe colbert speciaal voor jouw maken. En dat precies zoals jij dat wil. Voor zakelijk of gewoon zomaar casueel, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt. Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Maat op Colbert

Personaliseer jou Colbert

Om jouw colbert te maken geheel naar jou wensen zijn er veer details die je geheel naar jouw wensen kunt vormgeven dan hebben we het onder anderen over knopen, stiksel afstand, type en de kleur, rever smal standaard of breed en punt, gewoon of sjaalkraag of juist een ander kleur zoals bij bv een smoking. Zo kunnen we eindeloos verder gaan. Dit proces klinkt lastig en ingewikkeld je hebt zoveel keuzes te maken niets is minder waar. Met de begeleiding en adviezen van onze tailors lopen we daar makkelijk en ontspannen doorheen.

Wil jij alleen het allerbeste voor jou lichaam.

Bekijk dan ook deze mogelijkheden.

Shirt op maat
Jeans op maat