Senz

Senz

De opvouwbare stormparaplu.

De senz° paraplu maakt het je in alle opzichten makkelijk! Hij is opvouwbaar, dus klein en handig. Je bent nu dus altijd voorbereid op een onverwachte regenbuien, wel of geen storm het maakt jou niets uit. Tevens loop je niet meer te klungelen bij het inklappen van je paraplu: de senz° automatic open en sluit je met één druk op de knop.

FAQ items aan het laden...

Senz

Modische en super functioneel.

Windbestendig De senz° automatic paraplu is ontworpen en getest om windsnelheden tot 80 km/u te weerstaan. Ook bij heel slecht houd deze paraplu je dus droog.

Senz

Windbestendig, Stijlvol, Comfortabel en 2 jaar garantie

De senz° automatic past makkelijk in je tas en is verkrijgbaar in vele hippe kleuren. De senz° automatic is comfortabel in gebruik. Door de asymmetrische vorm vindt de paraplu automatisch de beste windpositie. Je opent en sluit deze paraplu moeiteloos met één druk op de knop. 2 jaar garantie: gaat je senz° automatic onverhoopt stuk, dan krijg je een nieuwe, of vervanging van ontbrekende onderdelen.

Senz

meer bescherming

Oogbescherming nog een slimmigheidje van de Senz paraplu de scherpe uiteinden van de paraplu zijn afgeschermd met Eyesavers , ter bescherming van je medevoetgangers.

FAQ items aan het laden...

VALT SENZ U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken