Schiesser

Schiesser

“Ondergoed: het beste om je dag mee te beginnen”

Ondergoed is de basis van je outfit. Wat draag jij het liefst? boxer, slip, of een hemd. Hoewel een boxershort natuurlijk wat meer trendy is, kiezen veel heren toch liever voor een gewone onderbroek (slip). wij voeren van Schiesser vooral de klassieke modellen. van lang tot kort. De slips zijn allemaal voorzien van een aangename stretchband, waardoor je ondergoed aanvoelt als een tweede huid.

Koop je Schiesser ondergoed gemakkelijk online hier

Schiesser

Vakmanschap in ieder detail!

Al jaren is Schiesser is dé marktleider onder de Duitse ondergoedspecialisten. Het gebruik van hoogwaardige materialen en het vakmanschap is wereldwijd altijd zeer gewaardeerd in alle leeftijdsgroepen. Schiesser’s producten vergezellen mensen hun hele leven. Dit is dan ook de reden waarom het merk Schiesser synoniem staat voor kleding die letterlijk “het dichtst” bij de mens staat.

Schiesser

ORIGINAL FEINRIPP

Schiesser blijft trouw aan zijn roots bij het maken van huidige en toekomstgerichte Collecties. De producten zijn foto’s, in de geest van de tijd waar emotie aan vast zit. De kwaliteit beantwoordt al jaren aan de eisen die je mag verwachten van deze kwaliteits producten. Al jaren voeren wij de ORIGINAL FEINRIPP. De ingrediënten voor de echte ORIGINAL zijn originaliteit en kwaliteit. De klassieke fijne rib is gemaakt van 100% supergekamd katoen. Het bied exceptioneel comfort mede door het ontbreken van vervelende zij naden.

Koop je Schiesser ondergoed gemakkelijk online hier

VALT SCHIESSER U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Meyer broeken
Falke
Secrid Wallets