Home

Hom

Zeer comfortabel met een perfecte pasvorm.

Het ondergoed wordt gekenmerkt door de zeer comfortabele pasvorm en de goede kwaliteit. Mannelijkheid, stijl, onafhankelijkheid en anders zijn, dat zijn de vier fundamentele waarden waar de creativiteit rondom wordt gecentreerd. Door de jaren heen heeft HOM zich ontwikkeld als een merk die bekend staat om de ontwerpen, vormen, kwaliteit en comfort van hun slips, boxers en t-shirts

FAQ items aan het laden...

Scheisser

Vakmanschap in ieder detail!

Al jaren is Schiesser is dé marktleider onder de Duitse ondergoedspecialisten. Het gebruik van hoogwaardige materialen en het vakmanschap is wereldwijd altijd zeer gewaardeerd in alle leeftijdsgroepen. Schiesser’s producten vergezellen mensen hun hele leven. Dit is dan ook de reden waarom het merk Schiesser synoniem staat voor kleding die letterlijk “het dichtst” bij de mens staat.

Hom

De ondergoed specialist!

HOM is een gerenommeerd mannen ondergoed merk. Sinds de oprichting in 1968 is het merk dankzij de vakkennis en creativiteit in de mannen ondergoed uitgegroeid tot een gespecialiseerd merk. HOM onderscheidt zich door een collectie te creëren met uitzonderlijk comfort en ondersteuning

VALT HOM U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Lyle & Scott

Modern, strak en functioneel.

Modern ontwerp maar zeker ook doordrenkt met Engelse tradities. Altijd ontworpen met een doordachte visie, strak en eigentijds voor jong en oud.

Leyva

Kwaliteit in optima forma.

Deze kwaliteits riemen uit Spanje. Altijd en alleen maar de aller mmooiste huiden worden gebruikt. Met deze riemen doe je dan ook jaren.

Effio

Luxe, Chic, verfijnd anders.

Deze Kwaliteit's sokken zijn kleurrijk maar dan net even anders dan gewoonlijk maar zeker fris kleurrijk en mode bewust.

Maat Jeans

Maak de perfecte jeans.

Met de mooiste denim stoffen ontwerp je eenvoudig tot in de kleinste detail jou jeans ook de pasvorm kan je geheel aanpassen zoals jij die wenst.