Hom Boxer’s

Hom

Zeer comfortabel met een perfecte pasvorm.

Het ondergoed wordt gekenmerkt door de zeer comfortabele pasvorm en de goede kwaliteit. Mannelijkheid, stijl, onafhankelijkheid en anders zijn, dat zijn de vier fundamentele waarden waar de creativiteit rondom wordt gecentreerd. Door de jaren heen heeft HOM zich ontwikkeld als een merk die bekend staat om de ontwerpen, vormen, kwaliteit en comfort van hun slips, boxers en t-shirts

Koop je Hom Underwear online hier.

Hom

De ondergoed specialist!

HOM is een gerenommeerd mannen ondergoed merk. Sinds de oprichting in 1968 is het merk dankzij de vakkennis en creativiteit in de mannen ondergoed uitgegroeid tot een gespecialiseerd merk. HOM onderscheidt zich door een collectie te creëren met uitzonderlijk comfort en ondersteuning

Hom

Iedere man voelt zich prettig in Hom.

Het ondergoed wordt ontworpen in het atelier in Marseille waarbij rekening wordt gehouden met de verwachting van de man, smaak, verlangen, levensstijl en de gelegenheid waarvoor het ondergoed gedragen wordt. De stijl van HOM is tijdloos en geschikt voor iedere leeftijd, uitgesproken en geeft een boost aan ieders zelfvertrouwen, door de juiste stijlkeuze en optimaal draagcomfort. HOM ondergoed is klassiek en kent op eigenwijze een stoere elegantie, waar iedere man zich prettig in voelt.

VALT HOM U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Lyle & Scott

Modern, strak en functioneel.

Modern ontwerp maar zeker ook doordrenkt met Engelse tradities. Altijd ontworpen met een doordachte visie, strak en eigentijds voor jong en oud.

Leyva

Kwaliteit in optima forma.

Deze kwaliteits riemen uit Spanje. Altijd en alleen maar worden de aller mooiste huiden gebruikt. Met deze riemen doe je dan ook jaren.

Effio

Luxe, chic en verfijnd anders.

Deze Kwaliteits sokken zijn kleurrijk maar dan net even anders dan gewoonlijk maar zeker fris en mode bewust.

Maat Jeans

Maak de perfecte jeans.

Met de mooiste denim stoffen ontwerp je eenvoudig tot in de kleinste detail jouw jeans. Ook de pasvorm kun je geheel aanpassen zoals jij die wenst.