Burlington

Vrolijk gekleurde ruiten

Burlington

De originele ruitsokken van Burlington zijn makkelijk te herkennen aan de Burlington clip die op de schacht van de sok zit. Het ruitpatroon is het handelsmerk van Burlington, al sinds de eerste sok in 1975 op de markt bracht werd. De keuze van de sokken hangt in de eerste plaats af van persoonlijke smaak. Kleur en makelij moeten natuurlijk passen bij de bovenkleding en mogen niet te dominant zijn. Wie zich niet prettig voelt in Burlington sokken met dessins, kan beter effen kiezen.

Naar de webshop

Burlington

Manchester is de benaming van Burlington voor de Katoenen sok. Het gebruikte katoen is een zachte, eencellige vezel, die uit de opperhuid van de zaden van de katoenplant groeit. De vezels worden meestal tot draden gesponnen en als zodanig gebruikt om zachte, luchtdoorlatende textiel van te maken waaronder sokken. Daarin tegen is Edinburgh het model van Burlington wat uitgevoerd is in een Wol-mix. Deze heerlijk comfortabel en warmere sokken van Burlington zijn gemaakt van scheerwol gemixt met nylon voor extra stevigheid.

Katoen & Wol

VALT BURLINGTON U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Effio

Luxe, chic en verfijnd anders.

Deze Kwaliteits sokken zijn kleurrijk maar dan net even anders dan gewoonlijk maar zeker fris en mode bewust.

Paul & Shark

Schoenen

De schoen in jouw kleur.

Bij jouw maatpak die niemand heeft past een Miotinto schoen in jouw eigen kleur. Je kunt uit veel kleuren en/of kleurcombinaties kiezen of nog aparter stel je eigen kleur samen.

Digel

Verfrissend jong merk.

Gemaakt met de beste materialen die er voor zorgen dat jij maximale comfort hebt en het kreukherstellend vermogen is subliem.