Vanguard

Vanguard

Vanguard is avontuur in optima forma! Is dat jouw stijl en wil je dat ook graag uitstralen dan is Vanquard zeker iets voor jouw. Vanguard heeft broeken en bermuda’s, jeans, polo’s, t-shirts, overhemden, jacks en truien. Dit alles In een herkenbare Vanguard stijl, Altijd sportief en tegelijkertijd stoer met veel comfort en kwaliteit. Tot in ieder detail van het kledingstuk.

Koop je Vanguard online hier.

Kleding voor kerels.

Misschien jou lifestyle.

Vanguard

Een merk met een bijzondere casual uitstraling voor de zelfbewuste man. Vanguard haalt zijn inspiratie uit de tochten door het ruige delen van Amerika. Altijd met een mooie opbouw van basic  tot aan uitgewerkte items met een mix van materialen en details. Denk daarbij aan stoere met uitgewerkte details  broeken c.q. jeans. Alles van Vanguard is kleding met herkenbare biker details. Het word meteen duidelijk waar Vanguard voor staat! Meestal  verfijnd, voor je comfort en toch stoer, voor de moderne man.

Vanguard

road of Life!

Zoals gebruikelijk is de collectie voor dit najaar & winter bij Vanguard weer geïnspireerd op avontuurlijke roadtrips, uiteraard op de motor. De drang naar avontuur is omgezet naar mooie designs, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvormen. De rijke texturen, naturel tinten en motor-geïnspireerde details vormen zoals gebruikelijk de basis voor een casual en dressed-up look voor mannen op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld.

Koop je Vanguard online hier.

VALT VANGUARD U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Lyle & Scott

Modern, strak en functioneel.

Modern ontwerp maar zeker ook doordrenkt met Engelse tradities. Altijd ontworpen met een doordachte visie, strak en eigentijds voor jong en oud.

Circolo 1901

Klassiek en toch uiterst modern.

Oogt eenvoudig, authentiek maar zeer zeker origineel. Circolo 1901 is verrassend modern, gemakkelijk en bovenal buitensporig comfortabel.

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabele en gebreide modieuze korte en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol. En dat ook nog eens strijkvrij, wat zoek je nog meer!

Tramarossa

Luxe, Chic, verfijnd Italiaans.

Ontstaan door studies tussen de klassiek Italiaanse kleermakers en denim producenten. zo is de allerbeste jeans ter wereld ontstaan.