the Goodpeople

the Goodpeople

The Goodpeople ontwerpen kleding die ons een goed gevoel geeft. Dat betekent dat ze geen keuzes maken op basis van verwachtingen. Maar over hoe ze zich ergens over voelen. Geen concessies aan ideeën of productie. Wanneer we ons goed voelen in onze kleding, is alles een beetje gemakkelijker. Dat is leuk, omdat het leven vaak al moeilijk genoeg is. Zeker als je je eigen pad wilt maken zoals wij. Zul jij je ook goed voelen in Goodpeople? Dat weten we niet. Probeer het. Wie weet waar het je naartoe zal leiden.

alles voor een goed gevoel.

Draag alleen wat je een goed gevoel geeft.

the Goodpeople

The GoodPeople heeft grote interesse in de manier waarop de producten worden gemaakt, maar ook in de werkomstandigheden van de mensen die Goodpeople producten maken. Met gepaste trots kunnen ze zeggen dat al de producten in Europa worden geproduceerd door ultramoderne fabrikanten. The Goodpeople werkt voornamelijk met producenten in Portugal en Italië.

the Goodpeople

Ontwerpt kleding met veel liefde en oog voor detail.

Dit Nederlands modemerk met Italiaanse trekjes heeft een een leuke en positieve naam. De kleding is heerlijk speels en creatief en bezorgt je een vrolijk gevoel vooral bij het dragen. The GoodPeople is een beetje apart mode merk met bovenal veel oog voor detail en kwaliteit. De collectie zomer 2018 is geïnspireerd op de jaren 80 van de vorige eeuw met een knipoog naar de toen populaire tv serie Miami vice.

FAQ items aan het laden...

VALT THE GOODPEOPLE U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Lyle & Scott

Modern, strak en functioneel.

 

Modern ontwerp doordrenkt met tradities. Ontworpen met een doordachte visie. strak eigentijds!

Circolo 1901

Klasse, elegantie en kwaliteit.

 

Ben jij klaar om dit seizoen te starten? Stap ieder seizoen in met de juiste outfit keer op keer opnieuw. Probeer dan dit Italiaans modemerk eens!

Gran Sasso

Jong modische, mooi ontworpen.

 

Italiaanse verfijning qua style, pasvorm en kwaliteit. Truien, polo’s en vesten, meestal van zuiver katoen en of wol.

Olymp Signature

Gemak, kwaliteiten verfijning.

 

Olymp is mooi Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijk vrij. M.a.w. premium shirts maar dan met gemak.