Save the Duck

SAVE THE DUCK

Het 100% dierenvrije bovenkledingmerk voor mensen die begaan zijn met de milieuproblemen en duurzaam willen leven, planeetliefhebbers en globetrotters. SAVE THE DUCK is tijdloos en probeert relevant te zijn voor jouw en je te ondersteunen bij elke reis die jij wil ondernemen. Bij Save The Duck is luxe een kwestie van levenskwaliteit en verbinding met de schoonheid van de natuur, waardoor het een botsing is van een op sport geïnspireerde en eco-activistische houding, de ultieme levensstijlgenoot.

Jacks 100% dier vrij.

WIJ VOLGEN DE NATUUR

Save The Duck

Bij Save The Duck hebben ze hun eigen tempo en respecteren ze het tempo van onze gezamenlijke planeet. Vandaar dat de producten 100% diervrij en dierproefvrij zijn.

Save The Duck

Mode & duurzaamheid!

Bij Save The Duck betekent zorg voor dieren zorgen voor de omgeving waarin ze leven, onze planeet. Onze gemeenschap is zich bewust van milieuwaarden ten gunste van een duurzame wereld. We zien luxe als levenskwaliteit en de verbinding met de schoonheid van de natuur. Dit is nog een reden waarom Save The Duck een B Corp-goedgekeurd bedrijf in Italie is geworden, dit is voor bedrijven die de hoogste sociale milieunormen en verantwoordelijkheid met transparantie nemen.

VALT SAFE THE DUCK U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Peuterey

High-end made in Italy.

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel, wat je ook doet 24/7.

Adam Underwear

Boxers van biologisch katoen.

Iedereen weet dat een verkeerd zittende boxer je van het eerste tot het laatste moment van de dag kan dwarszitten. Terwijl juist een goede zittende boxer je hele dag kan maken.

Morse Code

Een polo met uitstraling.

Verfijnd, strak en kwaliteit dat is Morse code, het ultieme kledingstuk! Deze polo’s kun je zowel zakelijk als casual dragen, zelfs met stropdas als je wilt.

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.Wat je ook zoekt Bugatti heeft het zeer waarschijnlijk in huis met vooral jacks en jassen. Veel is af en toe verrassend maar altijd degelijk, je koopt geheid kwaliteit tot in ieder detail.</span