Morse Code ® Clothing

Morse Code ® Clothing

Geschiedenis: Rond 1832 ontwikkelt Samuel F.B. Morse zijn morsecode. Tot op de dag van vandaag is er geen andere manier van communicatie ter wereld die zo efficiënt en veelzijdig is. Het kan worden overgedragen door elektrische pulsen, door audiotoon, door radio of visueel signaal (denk aan een zaklamp), kent de code geen grenzen en is deze gemakkelijk te bewerken voor elk individu. Door de stippen en streepjes van Morse veranderden communicatie voor altijd, wereldwijd.

Efficiëntie en veelzijdigheid sterven nooit uit.

Heden.–. .-. . … . -. –

Morse Code®

Sinds 2008 heeft Rudolf H.C. Mors een nieuwe manier bedacht om het gebruik van morse code® aan te moedigen door een nieuw lifestyle-merk te lanceren, de herintroductie van het poloshirt en is de eerste om het volledige potentieel van dit efficiënte en veelzijdige kledingstuk te benutten. De morse code® visie om originelen te nemen en ze te vormen volgens de hedendaagse modestandaard vereist een grondige zoektocht naar authentieke producten, enigszins losgekoppeld van hun geschiedenis. Het resultaat is een gepassioneerde en moderne vertaling van een stijlvolle klassieker. 12 jaar later hebben wij van den Broek herenmode doelbewust gekozen voor Morse code® naast alle polo merken die wij al jaren voeren is dit een extra mooie verrijking van ons assortiment. In een wereld van overvolle communicatie kiest morse code® bewust voor een eerlijke taal met een heldere stem.

Morse Code®

morse code®: het ultieme poloshirt

Draag een poloshirt zoals het bedoeld is! Dit redelijk nieuwe lifestyle merk, gebouwd op ervaring, vindt morse code® het poloshirt geheel opnieuw uit en herstelt het zijn premium status. Hoewel bekende sterke punten zoals efficiëntie en veelzijdigheid behouden blijven, wordt het volledige potentieel ervan eindelijk erkend. Het resultaat is een gepassioneerde en moderne vertaling van een stijlvolle klassieker. Terwijl de mogelijkheden van andere kledingstukken eindeloos zijn benut, is het enorme potentieel van het poloshirt nooit echt goed gedaan. Nu gaat morse code® terug naar de dagen dat het poloshirt stijlvol was en een houding toevoegt die geen moeite doet om jouw persoonlijkheid te verbergen. Tegelijkertijd gaat morse code® met het poloshirt een stap verder door de mate van innovatie en comfort tot het uiterste te duwen.

Morse Code®

Hoe wordt dit allemaal bereikt? Terug naar het originele poloshirt zoals het eind 1800 werd geïntroduceerd door de spelers van de Hurlingham Polo Club in de buurt van Buenos Aires, Argentinië, morse code® her introduceert de authentieke kraag met knopen. Hierdoor kun je dit vernieuwde poloshirt met een slimme, hoogwaardige stropdas dragen bij meer stijlvolle gelegenheden. Zodra je stropdas niet meer nodig is, kan je deze losmaken en ben je klaar voor een drankje met vrienden. Zelfs wanneer deze polo op de gebruikelijke manier wordt gedragen, zonder stropdas, is het gemakkelijk te onderscheiden van een gewone poloshirts: de slanke pasvorm, de diepe sluiting met vier knopen en de extra korte mouwen die de mannelijke biceps benadrukken, voegt dit allemaal veel seks-appeal toe. Dus ongeacht de gelegenheid, het Morse code® poloshirt zorgt ervoor dat je de juiste look communiceert en je gemakkelijk van de ene dresscode naar de andere begeeft. Bovendien garandeert de meest exclusieve katoen piqué het comfort dat je verdient.

Omdat Morse code® bekend wil staan ​​om de beste poloshirts ter wereld, richt het zich op slechts één product. Verbetering en innovatie zullen doorgaan, nieuwe stoffen, kleuren, afbeeldingen, enz. Zullen in het spel komen om het volledige potentieel van het poloshirt te verkennen. Op termijn zal het assortiment Morse code® poloshirts worden uitgebreid. Het Morse code®-logo, eenvoudig en gemaakt van duurzaam rubber, symboliseert de kwaliteit van het merk.

De meest originele polo.

VALT MORSE CODE® U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Peuterey

High-end made in Italy.

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel, wat je ook doet 24/7.

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabele en gebreide modieuze korte en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol. En dat ook nog eens strijkvrij, wat zoek je nog meer!

Circolo 1901

Klassiek en toch uiterst modern.

Oogt eenvoudig, authentiek maar zeer zeker origineel. Circolo 1901 is verrassend modern, gemakkelijk en bovenal buitensporig comfortabel.

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp zelf en eenvoudig tot in de kleinste detail jouw eigen shirt. Uiteraard is ook de pasvorm geheel aan te passen naar jouw eigen stijl en wensen.