Montecore

Parbleu footwear

Montecore

Montecore ontwerpt een duurzame collectie die lang meegaat. Kleding gemaakt van volledig natuurlijke vezels: superfijne wol, zijden vulling en biologisch afbreekbare membranen zijn de ingrediënten van een tijdloos product.
Kledingstukken die geen recyclingproces nodig hebben, omdat ze van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven.
Montecore ondersteunt en omarmt de Italiaanse ambachtelijke tradities. De natuurlijke vezels maken dat dit product iets bijzonders is en blijft.

Koop je Montecore online hier.

Tijdloos modisch altijd.

Italiaans klasse mode.

Montecore

Montecore is een merk dat zich richt op comfortabele hoogwaardige herenkleding. Het begint bij de passie voor mooie dingen. Het werd vooral geboren als een nuttig element om omringd te zijn door deze items, om ze mee te nemen en op de best mogelijke manier te gebruiken.

VALT MONTECORE U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Peuterey

High-end made in Italy.

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel, wat je ook doet 24/7.

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabele en gebreide modieuze korte en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol. En dat ook nog eens strijkvrij, wat zoek je nog meer!

Gran Sasso

Gemak, kwaliteit en verfijning.

Olymp is mooi. Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijkvrij. M.a.w. Premium shirts maar dan met gemak.

Tramarossa

Luxe, Chic, verfijnd Italiaans.

Ontstaan door studies tussen de klassiek Italiaanse kleermakers en denim producenten. zo is de allerbeste jeans ter wereld ontstaan.