WELKOM BIJ VAN DEN BROEK HERENMODE

Laat de winter maar beginnen!

Hartelijk welkom op onze website en webshop van VAN DEN BROEKHERENMODE. Wij zijn al jaren de herenmode specialist in Haarlem en omgeving. Bovenal zijn wij gespecialiseerd in maat kleding. M.a.w. alleen voor jouw gemaakt naar jouw wensen en ideeën wat jouw maat ook is van klein tot groot. In onze winkel of online hebben wij een zeer gevarieerde en eigentijdse mode collectie voor zowel casual als zakelijk samengesteld. Er zijn genoeg mogelijkheden om je o.a. tegen het gure herfst weer te wapenen. Dit seizoen zijn er weer fraaie herfst kleuren en warme materialen die je daar tegen beschermen. Met onze jarenlange ervaring en onze extra zorg voor service denken wij ervoor te zorgen dat je een uiterst plezierige winkelervaring beleeft, en tevreden zult zijn met je aankopen.

Team van den Broek

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Inschrijven nieuwsbrief


  Waarom zou ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief ?

  • U weet als eerste wanneer de nieuwe collectie binnen is
  • U wordt als eerste op de hoogte gehouden van akties en aanbiedingen
  • We houden u op de hoogte van nieuwe merken in onze collectie
  • Alleen als u inschreven bent weet u als eerst wanneer de presale begint
  • U bent er als eerste bij als we beginnen met de Sale

  Hand gefinishte schoenen

  Alle MioTinto schoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de weinig overgebleven ambachtelijke schoenenfabriek in Italië. Eenmaal een keuze gemaakt, uit de 5 modellen, 40 kleuren en nog veel meer kleurcombinaties, dan gaat onze ‘Master-Finisher’ speciaal voor u aan de slag en finisht de schoen volledig met de hand in de door u gewenste kleur (-combinatie).

  ALLES IS MOGELIJK

  Businesskleding & Feestkleding

  ALLES VOOR DE BRUIDEGOM

  Trouw

  Specialist in maat werk. Stel zelf jouw trouwpak opmaat zelf samen wij helpen en adviseren jouw daar uiteraard gepast bij. Jouw trouwkostuum moet perfect zijn, maat werk is gegarandeerd goed. Wat je stijl en maat ook is de mogelijkheden zijn legio. Druk op de button “Bekijk de mogelijkheden” voor meer informatie.

  DRESS FOR SUCCES

  Business

  Voor uw zakelijke kostuum bent u helemaal bij het juiste adres. Naast een grote collectie kostuums in de winkel, heeft u ook de mogelijkheid om uw kostuum op maat te laten maken. Druk op de button “Bekijk de mogelijkheden” voor meer informatie.