WELKOM BIJ VAN DEN BROEK HERENMODE

We mogen weer normaal open!

Zeer gewaardeerde klant, we zijn weer gewoon open! Dat houdt in dat u niet meer op afspraak hoeft te winkelen maar dat u gewoon weer spontaan binnen mag lopen. Dus kom gezellig langs en laat u inspireren. Wij hebben er weer zin in om u spontaan te mogen ontvangen! Houdt er wel rekening mee dat het 1,5 m afstand houden, het dragen van een mondkapje en uw handen disinfecteren voorlopig nog wel blijven bestaan. Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groet,

Bob van den Broek

PERONALISEREN

Create Your Own

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Inschrijven nieuwsbrief


  Waarom zou ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief ?

  • U weet als eerste wanneer de nieuwe collectie binnen is
  • U wordt als eerste op de hoogte gehouden van akties en aanbiedingen
  • We houden u op de hoogte van nieuwe merken in onze collectie
  • Alleen als u inschreven bent weet u als eerst wanneer de presale begint
  • U bent er als eerste bij als we beginnen met de Sale

  Hand gefinishte schoenen

  Alle MioTinto schoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de weinig overgebleven ambachtelijke schoenenfabriek in Italië. Eenmaal een keuze gemaakt, uit de 5 modellen, 40 kleuren en nog veel meer kleurcombinaties, dan gaat onze ‘Master-Finisher’ speciaal voor u aan de slag en finisht de schoen volledig met de hand in de door u gewenste kleur (-combinatie).

  ONTDEK MEER

  Hou in de gaten

  NAAR ALLE MERKEN

  ALLES IS MOGELIJK

  Businesskleding & Feestkleding

  ALLES VOOR DE BRUIDEGOM

  Trouw

  Specialist in maat werk. Stel zelf jouw trouwpak opmaat zelf samen wij helpen en adviseren jouw daar uiteraard gepast bij. Jouw trouwkostuum moet perfect zijn, maat werk is gegarandeerd goed. Wat je stijl en maat ook is de mogelijkheden zijn legio. Druk op de button “Bekijk de mogelijkheden” voor meer informatie.

  Bekijk de mogelijkheden

  DRESS FOR SUCCES

  Business

  Voor uw zakelijke kostuum bent u helemaal bij het juiste adres. Naast een grote collectie kostuums in de winkel, heeft u ook de mogelijkheid om uw kostuum op maat te laten maken. Druk op de button “Bekijk de mogelijkheden” voor meer informatie.

  Bekijk de mogelijkheden