WELKOM BIJ VAN DEN BROEK HERENMODE

Beste klant,

Zeer gewaardeerde klant, vanaf woensdag 3 maart mogen wij U gelukkig weer ontvangen.  Door Covid-19 zijn daar nog wel wat beperkingen aan voor zowel U als onze gezondheid. O.A. moet u zich vier uur van te voren hebben aangemeld!  Hier onder staat een agenda waar op U de afspraak kunt maken. Zo houden wij ook de maximaal toegestaan aantal personen in acht. Mocht U de afspraak liever telefonisch maken kunt U dat tijdens de vaste winkel openings tijden doen op Telefoon nummer 023-5253931

Sinds kort hebben wij ook een prachtige webshop die 24/7 voor u geopend is. Ook cadeaubonnen of kleding die u nodig heeft, kunnen wij op verzoek persoonlijk komen langsbrengen in de Regio groot Haarlem of toesturen als het daarbuiten is.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met vriendelijke groet,

Bob van den Broek

CONTACT GEGEVENS

PERONALISEREN

Create Your Own

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Inschrijven nieuwsbrief

  Waarom zou ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief ?

  • U weet als eerste wanneer de nieuwe collectie binnen is
  • u wordt als eerste op de hoogte gehouden van akties en aanbiedingen
  • We houden u op de hoogte van nieuwe merken in onze collectie
  • Alleen als u inschreven bent weet u als eerst wanneer de presale begint
  • U kan er het snelste bij zijn voor de sale als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief

  Hand gefinishte schoenen

  Alle MioTinto schoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de weinige overgebleven ambachtelijke schoenenfabriek in Italië. Eenmaal een keuze gemaakt, uit de 5 modellen 40 kleuren en nog veelmeer kleurcombinaties, dan gaat onze ‘Master-Finisher’ speciaal voor u aan de slag en finisht de schoen volledig met de hand in de door u gewenste kleur (-combinatie).

  ONTDEK MEER

  Hou in de gaten

  NAAR ALLE MERKEN

  ALLES IS MOGELIJK

  Businesskleding & Feestkleding

  ALLES VOOR DE BRUIDEGOM

  Trouw

  U kunt bij ons terecht voor een prachtig op maat gemaakt trouwpak. Helemaal naar uw wens samengesteld en aangemeten. Druk op de button “Bekijk de mogelijkheden” voor meer informatie.

  Bekijk de mogelijkheden

  DRESS FOR SUCCES

  Business

  Voor uw zakelijke kostuum bent u helemaal bij het juiste adres. Naast een grote collectie kostuums in de winkel, heeft u ook de mogelijkheid om uw kostuum op maat te laten maken. Druk op de button “Bekijk de mogelijkheden” voor meer informatie.

  Bekijk de mogelijkheden