WELKOM BIJ VAN DEN BROEK HERENMODE

We mogen weer normaal open!

Zeer gewaardeerde klant, we zijn weer gewoon open! Dat houdt in dat u niet meer op afspraak hoeft te winkelen maar dat u gewoon weer spontaan binnen mag lopen. Dus kom gezellig langs en laat u inspireren. Wij hebben er weer zin in om u spontaan te mogen ontvangen! Houdt er wel rekening mee dat het 1,5 m afstand houden, het dragen van een mondkapje en uw handen disinfecteren voorlopig nog wel blijven bestaan. Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groet,

Bob van den Broek

PERONALISEREN

Create Your Own

Hand gefinishte schoenen

Alle MioTinto schoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de weinig overgebleven ambachtelijke schoenenfabriek in Italië. Eenmaal een keuze gemaakt, uit de 5 modellen, 40 kleuren en nog veel meer kleurcombinaties, dan gaat onze ‘Master-Finisher’ speciaal voor u aan de slag en finisht de schoen volledig met de hand in de door u gewenste kleur (-combinatie).

ONTDEK MEER

Hou in de gaten

NAAR ALLE MERKEN

ALLES IS MOGELIJK

Businesskleding & Feestkleding

ALLES VOOR DE BRUIDEGOM

Trouw

U kunt bij ons terecht voor een prachtig op maat gemaakt trouwpak. Helemaal naar uw wens samengesteld en aangemeten. Druk op de button “Bekijk de mogelijkheden” voor meer informatie.

Bekijk de mogelijkheden

DRESS FOR SUCCES

Business

Voor uw zakelijke kostuum bent u helemaal bij het juiste adres. Naast een grote collectie kostuums in de winkel, heeft u ook de mogelijkheid om uw kostuum op maat te laten maken. Druk op de button “Bekijk de mogelijkheden” voor meer informatie.

Bekijk de mogelijkheden