Gardeur

Gardeur

Het bijzondere van een Gardeur-broek is de perfecte pasvorm, de hoogwaardige afwerking en uitstekende kwaliteit. Een Gardeur zorgt, ongeacht de maat, voor een optimaal silhouet en biedt een optimaal draagcomfort. Door de moderne, elegante stijl geeft een Gardeur dragers zelfverzekerdheid en een positieve uitstraling. Het grote verschil is te vinden in de geraffineerde, functionele details; op dit terrein is Gardeur absoluut innovatief. Van Den Broek Herenmode verkoopt al heel wat jaren het merk Gardeur en vanwegen hun constante prestaties zullen we dat ook nog wel heel wat jaren blijven doen.

De collectie bestaat bij Van Den Broek Herenmode voornamelijk uit nette katoenen en wollen pantalons, chino’s. De meeste van deze pantalons hebben twee a drie procent stretch voor extra comfort. De modellen worden bij Gardeur per seizoen aangepast om er voor te zorgen dat ze mee gaan met de tijd! Op dit moment zijn pantalons wat slanker op het bovenbeen met een wat smallere voetwijdte, maar ook weer niet te slank, want de gemiddelde man houdt nou eenmaal van comfort.

Koop je Gardeur gemakkelijk online hier

De broek met een optimale pasvorm en draagcomfort.

Eigen design en productie.

Gardeur

Het begin is allemaal handwerk. Het design van Gardeur’s nieuwe ontwerpen wordt namelijk met veel gevoel voor stijl en liefde voor detail uitgewerkt door twee creatieve productieteams in het hoofdkantoor van Gardeur. Naaisters van Gardeur’s eigen modelatelier ontwikkelen de ontwerpen tot patroonmodellen van hun collectie, die vervolgnes direct getest worden op pasvorm, draagcomfort en look. Van Den Broek Herenode heeft een zeer uitgebreide collectie en wil u graag adviseren in het kopen van een Gardeur pantalon.(sterk verwassen).

VALT GARDEUR U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Meyer

Degelijk, functioneel en praktisch.

Dit uiterst degelijke Duitse broeken modelabel is een merk wat altijd maar dan ook echt altijd kwaliteit levert. Zelden of nooit echt spannend wel altijd meer dan goed.

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.Wat je ook zoekt Bugatti heeft het zeer waarschijnlijk in huis met vooral jacks en jassen. Veel is af en toe verrassend maar altijd degelijk, je koopt geheid kwaliteit tot in ieder detail.</span

Falke

Tiaco Airpoort en sensitief.

Kwaliteits sokken uitgevoerd in wol met katoen (airpoort) of 100% Katoen (tiaco) en wol, katoen en polyester (Sensitief). Altijd voorradig in diversen kleuren.

Olymp

Diversiteit,innovatief en gemak.

OLYMP staat voor compromisloze kwaliteit bij materiaal en verwerking, uitmuntende draag- en onderhoudsvoordelen, zoals strijkvrij.