Gant

Gant

Wij van Den Broek Herenmode waren één van de eerste herenmode zaken in Nederland die Gant opnam in de collectie. Het merk is bekend en groot geworden met de introductie van het sweatshirt in Nederland. In een vrij korte tijd is het merk Gant toen uitgegroeid tot een casual lifestyle merk met een totaal collectie. Het merk werd ook wel gezien als een American label, onder andere van wegen de Amerikaanse vlag in het logo en de style die ze willen uitstralen. Ondanks de Amerikaanse uitstraling is Gant volledig Zweeds.

Koop je Gant gemakkelijk online hier

Casual live style merk.

Style vol en altijd kwaliteit.

Gant

Ook dit najaar/winter 2019 hebben we weer een mooie uitgebalanceerde Gant Collectie. De 2019 collectie heeft zoals vertrouwd bij Gant weer veel eigentijdse stukken, aangevuld met nieuwe seizoen’s kleuren waaronder groen en blauw tinten veelal in katoen of zuiver wol gemaakt.

Gant

Een kleurrijk merk.

Gant is niet echt een mode label dat  erg uitgesproken en vernieuwend is, maar stabiel en kwalitatief sterk. Gant kan je heel klassiek kopen maar ook zeker modern, mede vanwege het grote kleurenpalet. De bekende wol & katoene V-hals pullovers, in dunne en dikke kwaliteit zijn in wel 25 verschillende kleuren te krijgen. Dit is een belangrijke artikelgroep voor Gant. Daarnaast zijn ze erg sterk in hun casual shirt in vele verschillende ruitjes, strepen, printjes en zelfs effen kleuren. Ook hier zijn de primaire kleuren erg belangrijk.

VALT GANT U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

John Miller

Comfortabel, chic en verfijnd.

Ons doel is om jou de perfect passende one-of-a-kind jeans aan te kunnen bieden. Maar dan passend naar jouw wensen. De details kun je geheel zelf bepalen.

Peuterey

High-end made in Italy.

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel, wat je ook doet 24/7.

Fynch Hatton

Casual, natuurlijk en verfijnd anders.

Dit go 2 merk is voor mensen die waarde hechten aan zowel duurzaamheid als een uitmuntende kwaliteit. Ieder kledingstuk is afgewerkt tot in detail.

Pierre Cardin

Jeans en 5-pocket broeken.

De perfecte pasvorm! Je vindt het o.a. bij Pierre Cardin met daarbij opgeteld het draagcomfort gekoppeld aan de juiste prijs-kwaliteit verhouding.