Andrea Zori

Andrea Zori

Het begon allemaal in 1923 aan de zuidkant van de Dolomieten om precies te zijn in Bassano del Grappa, Italie. Waar iedere schoen uniek is. Alle schoenen zijn met de hand gemaakt en tot in elk detail verfijnd. Pas de derde generatie van de familie heeft in het jaar 2000 de stap gezet om het merk ANDREA ZORI in de markt te zetten. Met de waarden waar de familie zich altijd aan conformeerde; maak het mooi en goed. De ambachtelijke kunst van het maken van de perfecte schoen en dit alles met creativiteit, fantasie en behulp van moderne technologieën dit altijd met respect voor de oude tradities.

Modische kwaliteits schoenen met een vleugje glamour.

Kwaliteit verloochend zich niet!

Andrea Zori

Altijd opzoek naar nieuwe kansen, door die houding en ondernemerschap is Andrea Zori, samen met de beste vakmensen uit Veneto, het merk Andrea Zori uit gegroeid tot een kwaliteits schoen van topklasse. Dus bij Andrea Zori koop je een ambachtelijk gemaakte heren schoen, designer sneakers of een riem van hoge kwaliteit draagcomfort en uitstraling.  Zoals gezegd geheel gemaakt in Italië 

Andrea Zori

Top schoenen gewoon bij van den Broek Herenmode

Wij blijven er uitermate content mee om dit modische schoenen merk aan de collectie van het komende seizoen najaar/winter aan de collectie toe te voegen. Gemaakt van bijzondere materialen, zowel van binnen en buiten gemaakt met echt leer wat  uitermate comfortabel is. De schoenen zijn over het algemeen robuust en opvallend met een vleugje glamour. Gemaakt voor iedereen die houdt van vakmanschap en kwaliteit. De schoenen van Andrea Zori worden door de tijd heen er alleen maar mooier op.

VALT Andrea Zori U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Effio

Luxe, Chic, verfijnd anders.

 

Kwaliteit’s Sokken maar dan even anders dan usually fris kleurrijk en mode bewust.

Mason’s

Chino broeken met een fijne pasvorm.

 

De chino expert uit Italië. Broeken uitgevoerd in katoen en veel met een beetje stretch, altijd in diverse kleuren aanwezig, over het algemeen in een slanke pasvorm.

Peuterey

High-end made in Italy.

 

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel en veelzijdig, wat je ook doet wat je ook doet 24/7.

Desoto

Premium jersey shirts

 

Deze maximaal comfortabele shirt in combinatie met een stijlvolle stijl.
Non-iron, comfortabel en strak gemodeleerd.